Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 1 betyg
0
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 10 månader sedan

  Remington värmeborste

  Hej,

  då denna produkt har utgått, vilken rekommenderar ni som är likvärdig? Gillar att den är nätt och lätt att jobba med, utan fön.

  Tack på förhand
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Värmerundborste?

  Mari-Ann
  Idag 08:58
  Hej! Skulle vilja ha en värmerundborste (alltså inte med luft) för att böja in toppar men även kunna göra lockar. Har rätt tjockt hår, axellångt, som brukar vara lite svårt att forma. Vilken rekommenderar ni. Diameter 25-30 mm? ärmerundborste
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 10 månader sedan
   Hej Mari-Ann!

   Om du har ett axellångt hår som du vill böja in topparna på så rekommenderar jag en borste som är cirka 30-35cm i diameter.
   Gilla
 • för 23 månader sedan

  Remington värmeborste

  Hej!
  Undrar om det är samma borststrån i Remington CB8338 Keratin P. Heat Barrel Brush som Remington CB65A45 Keratin Therapy Protect Volume?
  har provat den sistnämnda och tyckte den var bra ( har tunt kort hår )men tänkte att CB8338 har mindre borste och passar mitt hår bättre.
  Gilla
  • för 10 månader sedan
   Hej! Skulle vilja ha en värmerundborste (alltså inte med luft) för att böja in toppar men även kunna göra lockar. Har rätt tjockt hår, axellångt, som brukar vara lite svårt att forma. Vilken rekommenderar ni. Diameter 25-30 mm?
   1 gillar

Remington
Keratin Protect Värmeborste - styling- och volymborste

1 Betyg
499:-Rek. pris 599:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Uppvärmd borste som skapar volym och formar håret. 30 sekunders uppvärmning. Mixade borststrån för ett lent och vackert resultat. 5 tempreturer upp till 180ºC. 38mm i diameter för volym, stuns och lockar. Digital Display. Avancerad keramisk beläggning med Keratin och Mandelolja för välmående hår med volym och lockar

Köps ofta tillsammans

568:-
947:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019