Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Remington
Curl & Straight Confidence Rotating Hot Air Styler

Bli först med att betygsätta produkten
899:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Curl & Straight Confidence roterande varmluftsborste och styler innehåller fyra olika tillbehör, som har designats för att enkelt locka och släta ut håret medan du fönar. Produkten innehåller en koncentrator, 30 mm varmluftstong, 40 mm varmluftsborste och en paddelborste så att du enkelt kan skapa lösa lockar, stor volym och släta looks med mindre frizz **.

Curl & Straight Confidence roterande varmluftsstyler är ett mångsidigt redskap för att enkelt skapa lockar, volym och släta looks medan du fönar håret.

Föna och forma håret med ett och samma stylingsverktyg, välj mellan 4 olika tillbehöver för att skapa den frisyt just du vill ha!
Med ett knapptryck roterar stylern automatiskt och virar håret runt locktången eller rundborsten, då den är utformad att rotera i olika riktningar uppnår den alltid ett symmetriskt resultat på båda sidorna utan att byta tillbehör.

Varmluftsborsten har en 800 W motorstyrka och en jongenerator som tar bort 90% mer joner för ett mindre frizzigt ovch statiskt resultat. Välj mellan 2 hastigheter och värmelägen samt en kalluftsfunktion för att fixera frisyren. Packa enkelt med verktyget på resan med den inkluderade förvaringsväskan som inte bara förvarar ditt stylingverktyg men även håller koll på alla dina tillbehör.

Köps ofta tillsammans

1056:50
1648:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter