Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 11 månader sedan

  Sladdlös eller?

  Undrar om denna går på nätsladd eller är sladdlös?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 11 månader sedan
   Hej Ylva :)
   Denna går på nätsladd.
   Gilla

Remington
5-in-1 Epilator

Bli först med att betygsätta produkten
699:-
Om du vill ha slät hud och ett långvarigt resultat är Remingtons Epilator Smooth & Silky EP5 5-i-1 rätt för dig. Det nya avancerade systemet är utformat för att ge dig smidigare resultat samtidigt som du får en bekvämare upplevelse.

Förutom ett resultat som håller i upp till fyra veckor har EP5 5-i-1 Epilator bättre prestanda och tar bort över 60% mer hår från roten på bara ett drag.* Hårborttagningen tar kortare tid och lämnar en långvarig och slät finish. EP5 har ett inbyggt precisionsljus vilket hjälper dig att se varje hårstrå och på så vis ser till att du inte missar några strån under användning. Remington vill att hårborttagning ska vara så bekväm som möjlig och med epilatorns 40 komfortpincetter får du enkelt tag på även de finaste hårstråna.

Fem olika tillbehör medföljer; Ultimate Contour-kåpa, precisionskåpa, rakkåpa med bikinikam och ett massagekåpa med aloe vera för en skonsam hårborttagning, allt detta ger dig möjligheten att hitta vad som passar för just dig.

Få silkeslena resultat ännu snabbare, få bort 60% mer hår på ett drag*

Smooth &Silky EP5 5-i-1-epilatorn tar bort 60% mer hår från roten, på ett drag *. Precisionsljuset hjälper dig att se till att du inte missar ett enda hårstrå och lämnar dig med en mjuk och silkeslen hud i upp till fyra veckor. Fem tillbehör hjälper dig att få perfekt och smidig finish

För att passa det område du vill behandla kan du välja mellan de fem medföljande tillbehören. Välj mellan nya Ultimate Contour-kåpan, massagekåpa med Aloe Vera, rakkåpa med bikini kam eller precisionskåpa för mindre områden.
 • Kategori:Epilator
 • Artikelnummer:
  1558-381-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter