Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Supernöjd

  Läs min blogg där ni får en mer ingående beskrivning och vad jag tycker om den! :)

  Kort sagt, jag är helnöjd med den och blir glad när jag vaknar för då får jag använda min superfina maskin! :)

  Klicka här för att komma till min beskrivning:
  https://nouw.com/ceciliafridolfsson/forsta-intryck-34157326
  3 gillar
  • för 16 månader sedan
   Krizz, jag har inte testat använda en annan borste, men testade att sätta dit en annan borste från en annan maskin på remingtonmaskinen för att se om man måste använda just remingtonborstarna OM dem råkar vara slut på lager och det fungerade. Jag har även köpt deep cleansing-borsten från remington för 99kr och den verkade bra den också. Jag använder rengöring för oljig hy från apoteket, garnier och neutrigena. Alla fungerar jättebra.
   Gilla
 • för 13 månader sedan

  Laddaren

  Jag har tappat bort laddaren, hur kan kag köpa bara laddaren?
  Gilla
  • för 11 månader sedan
   Är fantastiskt nöjd med den här nästan lyxiga apparaten! Till en början var jag skeptisk till de mjuka borstarna och om de verkligen dög till djuprengöring, men - hej - vad jag bedrog mig! Har haft några ansiktsborstar tidigare, men den aldrig känt mig så ren och fräsch som nu. Apparaten gör sina cirkulerande rörelser helt själv, det enda man behöver göra är att förflytta borsten över ansiktets alla områden. Använder min på kvällen, innan läggdags.
   Gilla

Remington
Ansiktsrengöringsborste FC1000

2 Betyg
899:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Denna avancerade rengöringsteknik ger nytt liv till din hud och en känsla av perfekt hy med lyster. Möt framtiden med rengöringstekniken som avlägsnar orenheter från porerna och förstärker effekten av dina hudvårdsprodukter genom att låta de tränga in djupare i huden. Du får dubbel effekt genom att den roterar och vibrerar samtidigt med tre olika hastigheter.

REVEAL Facial Cleansing Brush kan användas upp till 30 gånger efter varje laddning, är helt duschsäker samt har en 1-minutstimer som pulserar för varje 20 sekunder så att du enkelt håller koll på rengöringen. 

3 medföljande tillbehör.

Remington REVEAL Facial Cleansing Brush har en smal och behändig design som gör den enkel att styra. Med ansiktsborsten får du även 3 olika borsthuvuden där den normala är för vardagsrengöring, sensitive för känslig hud som kräver mild rengöring dagligen, samt massage-tillbehöret som ger dig en ännu djupare rengöring och tillför nytt liv till en grådaskig trött hy.

Köps ofta tillsammans

1158:-
3157:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019