Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 5 månader sedan

  En snygg, lätt och kraftfull hårklippare

  En riktigt bra hårklippare! Mitt tjocka och täta hår fixar den galant.
  Designen är det inget fel på. Känns bra i handen och den väger inte så mycket som man först tror när man ser storleken. Den har vissa kanter och skåror där fint hår kan lägga sig, men det är inget som drar ner betyget då det bara är att skölja bort.
  Maskinen i sig är kraftfull. Klarar som nämnt mitt hår utan problem och då kör jag bara på batteri. Andra maskiner jag haft kan få för sig att säcka ihop när jag drar den över mitt hår men inte denna. Den här kör på!
  Batteritiden har jag inget att säga till om. Har kört ca 40 min och den kan nog köra lite till. Ingen tendens att bli slö när batterierna börjar ta slut. Önskvärt hade varit någon form av LED-indikator som visar hur mycket batteritid den har kvar.
  Bra med bett för alla olika hårlängder, och taper-spaken gör att man kan ändra längderna på millimetern. Lätt att byta betten och ett stort plus att man kan skölja bett och maskin under kranen för att få bort allt hår. Jag upplever den även som ganska tyst jämfört med många andra märken. En snygg, lätt och kraftfull hårklippare!

  (Recensionen är skriven av min man)
  Gilla

Remington
HC9100 E51 Heritage Hair Clipper

1 Betyg
959:20Rek. pris 1199:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Heritage hårklippare kombinerar en klassisk tidlös design med den senaste moderna teknik.

Remington lanserade världens första elektriska rakapparat 1937 och har sedan dess lanserat innovativa produkter.
Heritage hårklippare i elegant och sofistikerad metallgrått hölje är en hyllning till det förflutna, samtidigt som den integrerar modern teknik med professionell skärprestanda i olika längder; från 1,5 till 25 mm och ett reglage på sidan för precisionsklippning. Hårklipparen är fullt tvättbar och har ett avtagbart bladsystem vilket underlättar rengöringen.

Med ett kraftfullt litiumbatteri som ger 60 minuter användningstid så levererar den dessutom en professionell klipphastighet på 300mm/sek vilket ökar prestandan 6 gånger jämfört med en standard hårklippare från Remington.

Köps ofta tillsammans

1038:20
1187:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019