Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 3 betyg
1
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 29 månader sedan

  REMINGTON IPL6750 I-LIGHT

  Hej jag har en fråga angående denna IPL : REMINGTON IPL6750 I-LIGHT

  Kan man använda denna till för pannan?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 29 månader sedan
   Hej Kranc! Denna går bra att använda även i pannan.
   Gilla

Remington
i-Light Prestige IPL Hårborttagning

3 Betyg
5299:-

Har en fantastisk IPL-teknologi som garanterar en permanent hårreducering för både ansikte, kropp och bikiniområdet. Njut av en len hud varje dag med denna banbrytande IPL-teknologi som är utformad för att kunna användas i bekvämligheten av ditt hem. Designad för att möta alla dina hårreduceringskrav med en innovativ IPL-teknik; däribland Remingtons unika PROPULSE™-teknologi. Det bevisade Intensiva Pulserande Ljuset når fram till hårroten och ger dig en permanent hårreducering och len hud så att du är redo för vad som helst, när som helst. Blixtarna räcker till hela 75 fullständiga kroppsbehandlingar vilket är mer än vad du behöver under en hel livstid för att få en permanent hårreducering. 

50% större behandlingsfönster
Om du är ute efter ett långvarigt hårfritt resultat behöver du inte leta längre – med ett 3cm2 –fönster som är 50% större än tidigare modell och anpassade blixtar kommer du kunna behandla området du vill och få ett lent resultat efter endast 3 behandlingar*. 

PROPULSE-teknologi
PROPULSE-teknologin hettar upp hårsäcken genom att fokusera ljusenergin till roten för att bryta hårcykeln och förhindra hårstrået ifrån att växa. Ljusenergin absorberas av melaninet i hårstrået vilket orsakar den att falla ut från roten under utväxtsfasen.

Unisex
Både män och kvinnor kan använda Remington i-LIGHT PRESTIGE på områden under nacken – ben, armar, underarmar, bikinilinjen, bakre del, bröst och axlar. i-LIGHT är lika effektiv på manligt kroppshår som kvinnligt. Män kan använda apparaten för att behandla bak, bröst och axlar. Med det ergonomiska och smala handtaget i vit/silver-design är den inte bara skonsam mot huden utan även superenkel att använda. Remington i-LIGHT PRESTIGE ger dig flexibilitet med fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning till början och att du arbetar dig uppåt. 

Extra bikini-tillbehör
Apparaten är anpassad för både ansikte* och kropp och garanterar att du får bort hår precis där du vill. Använd ansikts-tillbehöret för alla områden över halsen och kroppstillbehöret till alla områden nedanför halsen. Den är skonsam mot huden och superenkel att använda med en ergonomisk, smal design i vit/silver som ger dig full kontroll och bekvämlighet. I-LIGHT PRESTIGE har även ett bikini-tillbehör som underlättar precisionsbehandling av bikini-området.

Inbyggd hudsensor
Den inbyggda integrerade hudsensorn försäkrar dig om att din hudton är anpassad för behandling. i-LIGHT är inte anpassad för rött kroppshår eller ljusblont kroppshår i kombination med mycket ljus hudton – ej heller en mycket mörk hudton. i-Light PRESTIGE startar endast om du har en hår- och hudton som går att behandla. Remington i-LIGHT PRESTIGE ger dig flexibilitet genom fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning och att du arbetar dig uppåt.

Hur den används
1. Raka området du önskar behandla
2. Välj nivån på din i-LIGHT Prestige
3. Håll blixtfönstret stadigt mot din hud
4. Tryck på blixtknappen, se ljusblixten och känn värmen. Behandla huden i rutmönster. Upprepa rutinen varje två veckor för tre behandlingar. Om håret fortsätter att växa efter dessa behandlingar fortsätter du samma rutin som ovan. 

Egenskaper
- Infinity-glödlampa (Quartz) 
- SNABB: Permanent hårreducering efter 3 behandlingar
- SÄKER: Kliniskt bevisad, FDA-godkänd
- EFFEKTIV: ProPulse-teknologi
- Anpassad för: Unisex (endast kropp)
- Resultat: Permanent hårreducering
- 50% Större fönster (kroppstillbehör)
- Ansiktstillbehör, Precisions/bikini-tillbehör
- 5 energi-inställningar
- Multi Flash Mode & Single Flash Mode
- Rekommenderad av dermatologer
- Lyxig förvaringsväska
- Universell Strömförsörjning
- 2+1 års garanti 

 • Endast anpassad för kvinnligt ansiktshår nedanför kindbenen
 • Individuella resultat kan variera. Kliniskt testad på kroppen. Test visar upp till 94.3% mindre hårväxt på 12 månader efter endast 3 behandlingar. Liknande resultat kan återfinnas på professionella hårborttagningsapparater
 • Jämfört med föregående modell
 • Infinity-lampan ger ca 75 fullständiga kroppsbehandlingar. 

= 2 hela ben, bikinilinje & 2 underarmar

Vidare förklaring till ovan:
En konsument ska aldrig behöva utföra 75 behandlingar med denna apparat för att få bestående resultat.

 • Kategori:Epilator
 • Artikelnummer:
  1558-243-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter