Remington S2412 E51 Air Plates Comp. Straightener

29 Betyg
499:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Passa på att köpa till

Få total kontroll över din styling med Kompakt Air Plates med dess unika frihängande plattor som är utvecklade för att ge maximal kontakt med håret och perfekt resultat i varje drag. Den kompakta designen är perfekt att ha med när du ska ut och resa.

Den revolutionerande designen gör att plattångens utsida inte blir lika varm som på en traditionell plattång vilket gör att du utan problem kan använda en hand på utsidan för extra kontroll både när du plattar håret men speciellt när du vill använda plattången för att skapa vackra lockar. Trots den kompakta designen så är plattorna lika stora som på en traditionell plattång, 10 cm långa och 2,5 cm breda.

Med 10x mer keramik* och den lyxiga beläggningen av svart titanium glider plattången ansträngningslöst över håret och ger dig silkeslent och glänsande resultat. På bara 30 sekunder är plattången redo att användas och med en temperatur på 200°.

Funktioner:
 • Världsunika frihängande plattor
 • Plattor med svart titanium keramik för: -2x bättre glid*, - 3x bättre hållbarhet*, - 10x mer keramik*
 • Cool touch teknologi – utsidan av plattången är svalare*
 • En Temperatur på 200°
 • Redo att användas på 30 sekunder
 • Temperaturlås
 • Voltomställning för hela världen
 • 1.8 meter lång sladd
 • 2 års garanti (+1 år vid registrering)
*Jämfört med Remington standard plattång
 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1558-347-0000
27 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 29 betyg
0
1
9
18
1
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Stort plus för storleken

  I samarbete med Buzzador.

  När man är ute på resande fot är det inte ofta man har lyxen (utrymmet i väskan) att packa ner hårstylingsaker. Men med denna behändiga plattång är det möjligt! Den är supersmidig i sitt format och med den medföljande gummiöverdraget behöver man inte oroa sig att den är varm om man lägger ner den. Det enda som gör att den inte får 5 stjärnor är att den blir väldigt varm. Kanske är det en vanesak då större plattänger har mer yta och det är enklare att hålla tången. Det kanske blir lättare efter man fått in snitsen. Det var iallafall enklare att platta min systers hår än mitt eget, så jag måste öva in rätt teknik. Sladden är av en bra längd, inte för lång och inte heller för kort, sådär perfekt lagom.
  gillar
  • michelle
   för 8 månader sedan
   Verkligen super smidig och enkel att använda. Blir varm snabbt & går enkelt ner i handväskan. / miichelleback
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  I samarbete med Buzzador

  Jag har fått testa denna i samarbete med Buzzador. För mig som ofta reser i arbetet så var storleken ett stort plus. Även skyddet att trä på tången så den gå att lägga ner i väskan efter användning. Snygg design med mjuka former. Bra med den snurrbara sladden så man inte behöver trassla in den när man stylar. Funkar bra till mitt axellånga hår. ++++
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  I samarbete med buzzador

  Har provat denna plattång i drygt en månad. Tog först lite tid att få den men blev glatt överraskad då jag fick se den, sjukt snygg design. Som frisör uppskattar man fina verktyg! Dock va denna långt ifrån smidig och tyvärr svår både jobba på kund och mig själv. Den funkar som resetång med hjälp av ett toppen skydd runt munstycket. Lite kort sladd men lätt fixat med förlägningssladd. För priset får man en fungerande resetång vill jag tycka.

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  Storleken på plattången!!

  Denna plattång funkar utmärkt och ett stort plus för den lilla storlek som den har. Praktisk att ta med sig vart man än ska och den är behändig att arbeta med!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  Mycket bra

  Smidig och bra. Lätt att använda. Älskar den!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  Nöjd

  Har fått testa denna i samarbete med Buzzador. Jag är nöjd men ingen WOW-känsla men den gör sitt jobb. Den blir varm men inte supervarm så den kräver lite mer arbete. Kommer dock använda den som en reseplattång då den var väldigt smidig och bra. Går utmärkt att locka med den också:) Så betyget blir väl godkänt!

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.