4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 5 betyg
0
0
1
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 19 månader sedan

  Bra spikklubba för tjocka och lockiga hår

  Spikklubba eller hårstyler? Jag hittade en Remingtonlocktång på jobbet och blev så sjukt överraskad över hur bra den var så när jag såg denna otroligt spännande ”spikklubba” var jag ju såklart tvungen att testa! Remington Volume&Straight Brush är en varm borste som kammar, plattar och ger volym SAMTIDIGT! Det medföljer en värmeskyddande handske som jag inte tog på mig och ångrade det bittert efter några bränningar....Spetsarna är långa och vääääldigt varma och passar bra för ett långt, tjockt och ostyrigt hår. Det går snabbt att kamma igenom håret och resultatet är bra (men kanske inte överväldigande bra, men bra) Jag satsade iof på att det skulle gå snabbt (småbarnsmorsa) så om en vill kan det säker bli mer ”svallande”. Volume&Straight brush finns såklart på Lyko (just nu med fet rabatt!) #remington #remingtonvolumenstraightbrush #lyko

  + 2

  16 gillar
  • för 12 månader sedan
   Jag letar efter en värmeborste! Tjockt, osrtrigt hår pmus småbarnsmamma=ingen tid. Tycker du jag ska satsa på denna el har du nån annan du kan rekomendera?:)
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Hår

  Kan man ha nytvättat blött hår när man använder Volume & Straight Brush - Styling- och Värmeborste eller måste håret vara torrt?
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Elvira! 😊
   Eftersom det inte är någon blåsfunktion i borsten skulle jag inte rekommendera att använda den på alltför blött hår, då är risken att det börjar "fräsa". Men i hår som är lite fuktigt är det nog inga problem.👍😊
   Gilla
 • för 11 månader sedan

  Passar den mitt hår?

  Hej! Jag har ett tjockt och lockigt hår naturligt, men plattar det vanligtvis varje gång efter jag tvättat håret. Så håret är platt, men jag saknar volymen! Tror ni att denna skulle passa bra eller ska jag satsa på något annat? Tack på förhand!
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Denna el nån annan?

  Hej, ska jag satsa på denna eller har ni någon annan ni kan rekomendera?
  Har tjockt, rakt, glatt hår plus småbarnsmamma=ingen tid på morgonen! Tack för svar! :)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 12 månader sedan
   Hej Åsa. På den förklaring du ger tycker jag absolut att du skall testa denna värmeborste, jag tror den kommer att passa dig väldigt bra 😃
   Gilla
 • för 16 månader sedan

  Älskar denna typ av borste!

  Riktigt längtar tills mitt hår är lite längre så jag kan börja använda denna på nytt. Denna är det enda som göra att mitt penntrollshår blir rakt utan att bli pinnigt. Superbra!
  Gilla
 • för 16 månader sedan

  GRYM!!

  😍😍
  Gilla

Remington
Volume & Straight Brush - Styling- och Värmeborste

5 Betyg
699:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Ge ditt hår den volym den förtjänar med Remington Volume & Straigh brush. Den 38mm uppvärmda keramiska borsten glider enkelt genom håret och plattar det samtidigt som den skapar underbar volym.

De keramiska borststråna med antistatisk teknologi gör att borsten glider ansträngningslöst genom håret och ger extra volym och ett hår fritt från frizz.

Med snabb uppvärmning på 30 sekunder och keramiska borststrån designade för att fånga up en stor mängd hår i endast ett drag kan du enkelt skapa vackert salongsstylat hår på minuter.

Volume & Straigh brush är utrustad med 3 olika värmelägen: låg (150), medium (190) och hög (230) så att du kan skräddarsy din styling efter din hårtyp.

Köps ofta tillsammans

1082:20
833:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter