Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

REN Face Clarimatte Invisible Pore Detox Mask

1 Betyg
299:-

En avgiftande lermask särskilt utformad för att minska glans och porstorlek så att din hud blir rengjord på djupet, matt och slät.

Resultat: 

  • Absorberar överflödigt talg och håller huden ren och matt
  • Minimerar uppkomsten av porer
  • Drar ut orenheter och minimerar finnar
  • Stimulerar kollagenbildning och hudens förnyelsen

Användning:
1-2 gånger i veckan. Applicera på rengjord och torr hud. Undvik torra områden i ansiktet och runt ögonen och läpparna. Låt sitta i 10 min. Kan gnuggas bort. Skölj av med varmt vatten. Kom ihåg att sätta på det lilla locket för att förhindra masken från att torka. 

Intressant att veta:
Kaolinlera är den mildaste av alla typer av lera och är därför lämplig för känslig hud.En mjuk konsistens som glider på huden och gör det lätt att applicera.Huden känns babymjuk efter användning.

En utmärkt mask för att ta bort pormaskar och som passar för alla hudtyper. Applicera endast en liten mängd av produkten på det aktuella området. 

Bio Extracts:

  • Fransk kaolinlera avgiftar och absorberar överflödigt talg från huden.
  • Proteiner från tropisk spirulina ger energi och stimulerar hudörnyelsen
  • Lavendel, blå cypress och bergamott från eteriska oljor renar och lugnar huden

Clarimatte:
RENs serien för blandhy, Clarimatte™,  är framtagen för att huden ska normalisera och balansera sig själv med hjälp av banbrytande och beprövade bioaktiva ingredienser. Dessutom så minskar den utbrott av finnar och minimerar porerna. 

Innehåller:
Glycerin, Kaolin, Aqua (Water), Zinc Oxide, Sulfur, Calcium Carbonate, Alcohol Denat., Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Polysorbate 20, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Zinc Gluconate, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Leptospermum Scoparium Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Camphor, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Crataegus Oxyacantha Stem Extract, Glucose, Dehydroacetic Acid.

50ml

REN Skincare

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017