Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

REN Face Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm 100ml

1 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ett rengöringsbalsam med rosenextrakt som skonsamt men noggrant smälter bort smuts och makeup, inklusive vattenfast mascara.

Användning:
Använd som en fuktgivande mask. Tillsätt några droppar av en REN-olja för att skräddarsy din miniansiktsmask. Låt sitta kvar i 10 minuter och skölj sedan bort med varmt vatten.
  1. Värm produkten i händerna, applicera på torr hud och massera varsamt in över ansikte och hals (undvik ögonen tills vidare).
  2. Tillsätt lite vatten för att omvandla till en rik rengöringsmjölk och arbeta in över ögonen för att ta bort vattenfast mascara och annan ögonmakeup.
  3. Skölj av med varmt vatten. Kan också torkas bort med en ansiktsservett av tyg.

Det finns inga petrokemikalier som kan täppa till porerna och inga sulfater som kan irritera huden i RENs rengöringsprodukter.

Rosa Centifolia:
är en serie skonsamma men ändå effektiva rengöringsprodukter baserad på en naturlig formula med rosenextrakt som tonar, mjukgör och lugnar huden. I serien ingår en makeup remover, en 3-i-1 rengöring, rengöringsbalsam, rengöringsgel, skummande rengöring och ansiktsskrubb. Här finns produkter för alla typer av rengöringsrutiner och produkterna fungerar bra för alla olika hudtyper.


100ml
REN Skincare

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018