Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

REN Instant Beauty Booster Box

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

REN Instant Beauty Booster kit är ett 3-stegs hudvårdskit som tar fram en strålande frisk hy med hälsosam glöd och fräschör. Kitet innehåller 

  • REN Glycolactic Radiance Renewal mask 50 ml
  • REN Flash Rinse 1 Minute Facial 20 ml
  • REN REN Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot 10 ml

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask är en kraftfull, bioaktiv ansiktsmask som förnyar huden, reducerar uttryckslinjer och förbättrar hudens fasthet och lyster. Ett fruktsyrekomplex (mjölk-, glykol-, tartar- och citronsyra) och ett papayaenzym exfolierar varsamt och ger huden en strålande lyster. Ansiktsmasken rekommenderas särskilt för mogen hy, men fungerar också mycket bra på hy med utslag, finnar eller ärr.  

REN Flash Rinse 1 Minute Facial är en kombinerad ansiktsrengöring och mild ansiktspeeling som omedelbart livar upp och synbart föryngrar huden. Trötthetsrynkor, glåmighet, pigmentfläckar mm reduceras och huden får en förnyad lyster och ton. Resultatet av denna snabba ansiktsbehandling blir hy med fastare och slätare känsla och ton.

REN Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot är ett snabbabsorberat gelserum som ger omedelbar fukt och lyft till trött, livlös och torr hy, samt hy som utsätts för uttorkande miljö. Huden känns genast fylligare, fastare och mer uppfräschad. Denna naturliga, flytande quick fix av hyaluronsyror och phycokolloider tillför uppstramande fukt och stimulerar elastinsyntesen så att huden byggs upp och tajtas till över tiden. Resultatet blir hud som omedelbart känns och ser mer återfuktad ut, där torrhetsrynkorna minskas och lystern ger intryck av yngre hy.

RENs hudvårdsprodukter är fria från syntetisk parfym och onödiga tillsatser.

Hudtyp: Idealisk för mogen hy, blandhy, torr hy - rekommenderas ej till känslig hy

REN Skincare

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018