Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reserol Overnight Moisture Mask

13 Betyg
495:-
Beskrivning
Ingredienser
Nattmask med hexapeptider, shea butter och vitaminer. Masken ger en mjuk och len hud med minskning av synliga linjer och skyddar huden mot uttorkning. Samtliga ingredienser är särskilt utvalda för sina återfuktande egensaker.

Diffuporine® peptide (hexapeptid-37) ökar nivån av aquaglyceroporin, som ansvarar för vattentransport in i huden*. In vitrostudier har visat att en väl fungerande transport leder till en stärkt hudbarriär och ökar hudens fukthalt.

Diffuporine® peptide stimulerar också cellförnyelse i det övre hudlagret, vilket kan göra att huden blir friskare*. Shea butter innehåller höga halter stearinsyra samt oleinsyra vilka är naturligt fuktbevarande och kan förbättra hudens elasticitet.

Vitamin E (Tocopherol) och Vitamin C är kraftfulla antioxidanter som tillsammans kan skydda mot UV-strålning och på så sätt skydda huden mot för tidigt åldrande såsom fina linjer, rynkor och pigmentering.

Squalane är en naturlig, icke komodogen, fuktighetsbevarare med snabb penetration i huden, vilken även kan ha antioxidativa och milt antibakteriella egenskaper.
*Visat i in vitrostudier.

Riktar sig till skönhetsmedvetna kvinnor +30 år, som vill ta del av det senaste med en stark vetenskaplig dokumentation i basen. Kunden som vill kunna hitta produkter till hela sin hudvårdsrutin på one-stop-shop utan att tumma på sina krav.

Återfuktande och mjukgörande ”leave-on” ansiktsmask.

Användning:
Masken används på kvällen 2 gånger i veckan som en del i din hudvårdsrutin. Stryk ut ett tunt lager mask över hela ansiktet samt halsen. Massera in produkten under 5 sekunder och låt den sitta över natten. Ingen produkt ska användas ovanpå masken. Rengör ansiktet påföljande morgon med mild rengöring.

50ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 13 betyg
0
0
0
0
13
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Går snabbt in och doftar fantastiskt

  Jätteskön och fuktgivande produkt som snabbt går in i huden så mycket att det inte är några problem att sova med den. Dessutom älskar jag doften.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Köp denna!

  En fantastisk ansiktsmask som gör skillnad på riktigt. Idag kommenterade min hudvårds terapeut att min hud nu ät bättre än någonsin! Jag är 48 år och har använt Reserol ansiktsmask i 3 månader nu. Kör den i kombination med Reserol filmen.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Wow effekt!

  Om ni bara ska köpa en ansiktsmask så missa inte den här! Huden är som förnyad efteråt. Imponerad!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Superbra mask!

  Skön fuktgivande produkt som absorberas snabbt! Är perfekt för torr och känslig hud. Rekommenderar masken starkt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Ny favorit

  När min hy blev jättetorr vid behandling för acne var denna en riktig räddare! Slapp hålla på med krämer flera ggr om dagen. Den absorberas så himla fort och är väldigt dryg.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  riktigt nöjd

  har använt denna några gånger är överraskad av resultatet. var skeptisk i början. Men nu är jag redan övertygad att den funkar.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019