Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 15 betyg
0
0
0
1
14
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Går snabbt in och doftar fantastiskt

  Jätteskön och fuktgivande produkt som snabbt går in i huden så mycket att det inte är några problem att sova med den. Dessutom älskar jag doften.
  6 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Fuktbomb

  Toppen nu på sommaren när solen torkar ut min lite stressade hy. Klarade galant värmeböljan i Sydeuropa, hjälpte dessutom till att lugna och ge fukt när jag hade bränt mig i solen under en lång dag på stranden.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Favorit-ansiktsmask!

  Använder denna ansiktsmask tillsammans med Reserol:s serum direkt efter jag har microneedle:at mig (Swiss clinic). Då kan huden verkligen ta till sig serumet och masken. En kombo jag inte kan va utan nu, ger verkligen synliga resultat! Väldigt nöjd!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Härlig Mask

  Den luktade gott till en början men inte sen. Undrade om jag hade gott på en dyr nit... Men hur den än nu luktade så är jag helt såld på resultatet. Huden känns gudomligt len efter. Kan klart rekommendera denna.
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Köp denna!

  En fantastisk ansiktsmask som gör skillnad på riktigt. Idag kommenterade min hudvårds terapeut att min hud nu ät bättre än någonsin! Jag är 48 år och har använt Reserol ansiktsmask i 3 månader nu. Kör den i kombination med Reserol filmen.
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Wow effekt!

  Om ni bara ska köpa en ansiktsmask så missa inte den här! Huden är som förnyad efteråt. Imponerad!
  2 gillar

Reserol
Overnight Moisture Mask 50 ml

15 Betyg
495:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Nattmask med hexapeptider, shea butter och vitaminer. Masken ger en mjuk och len hud med minskning av synliga linjer och skyddar huden mot uttorkning. Samtliga ingredienser är särskilt utvalda för sina återfuktande egensaker.

Diffuporine® peptide (hexapeptid-37) ökar nivån av aquaglyceroporin, som ansvarar för vattentransport in i huden*. In vitrostudier har visat att en väl fungerande transport leder till en stärkt hudbarriär och ökar hudens fukthalt.

Diffuporine® peptide stimulerar också cellförnyelse i det övre hudlagret, vilket kan göra att huden blir friskare*. Shea butter innehåller höga halter stearinsyra samt oleinsyra vilka är naturligt fuktbevarande och kan förbättra hudens elasticitet.

Vitamin E (Tocopherol) och Vitamin C är kraftfulla antioxidanter som tillsammans kan skydda mot UV-strålning och på så sätt skydda huden mot för tidigt åldrande såsom fina linjer, rynkor och pigmentering.

Squalane är en naturlig, icke komodogen, fuktighetsbevarare med snabb penetration i huden, vilken även kan ha antioxidativa och milt antibakteriella egenskaper.
*Visat i in vitrostudier.

Riktar sig till skönhetsmedvetna kvinnor +30 år, som vill ta del av det senaste med en stark vetenskaplig dokumentation i basen. Kunden som vill kunna hitta produkter till hela sin hudvårdsrutin på one-stop-shop utan att tumma på sina krav.

Återfuktande och mjukgörande ”leave-on” ansiktsmask.

Användning:
Masken används på kvällen 2 gånger i veckan som en del i din hudvårdsrutin. Stryk ut ett tunt lager mask över hela ansiktet samt halsen. Massera in produkten under 5 sekunder och låt den sitta över natten. Ingen produkt ska användas ovanpå masken. Rengör ansiktet påföljande morgon med mild rengöring.

50ml

Köps ofta tillsammans

554:-
993:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019