Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reserol Resveratrol Boosting Films

12 Betyg
995:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Nästa generations kosttillskott med växtpolyfenolen resveratrol, naturligt förekommande i bl.a. vindruvsskal där den fungerar som ett försvar mot yttre stress t. ex. svampangrepp och skadliga bakterier. Effekten kan liknas vid en mycket potent antioxidant och tros reparera cellens DNA och hämma inflammationstillstånd, vilket bidrar till en rad positiva processer. Resveratrol har länge varit en känd ingrediens inom skönhet och hälsa, men begränsats av svårigheten att ta upp substansen i kroppen. Reserol använder en teknik som möjliggör att ta upp substanser via munslemhinnan, vilket är ett effektivt sätt att administrera ämnen. Dosen kan oftast hållas lägre och har ett snabbare upptag.

Reserol innehåller trans-resveratrol, som är den aktiva metaboliten av resveratrol - en antioxidant-liknande substans som tros ha inflammationshämmande egenskaper.

Riktar sig till skönhets- och hälsoinriktade kvinnor +35 år, som vill ta del av det senaste med en stark vetenskaplig dokumentation i basen. Den finns över 9000 publicerade studier på resveratrol.

 • Kosttillskott
 • Möjliggör upptag av den annars svårtillgängliga substansen Resveratrol via slemhinnan i munnen
 • Tros påverka processer som är viktiga för cellens uttryck och funktion
Användning:
 • Applicera filmen på munslemhinnan i kinden eller i gommen och låt den smälta – undvik att röra filmen med tungan. Filmen löses upp efter ca 3-5 minuter.
 • 2 filmer per tillfälle efter frukost, lunch och middag. Sätt 1 film per sida i munnen eller gommen.
 • Rekommenderad dos för vuxna är 6 filmer dagligen.
 • För bästa upptag, ät och drick ingenting 30 minuter efter applicering.
150g

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.7

Baserat på 12 betyg
1
0
0
0
11
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Grym produkt!

  Har verkligen hjälp mig!
  gillar
  • anna
   för 4 dagar sedan
   Hur då?
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 dagar sedan

  Ingen skillnad alls!

  Jag har använt upp alla filmer i förpackningen och märker ingen som helst skillnad på min hud.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Fråga

  Om det finns stark vetenskaplig dokumentation i basen för denna produkt varför "tros" den med allting som påvisar varför den är bra! Jag vill köpa och testa, men tycker att priset är för dyrt för en sådan motsägelsefull beskrivning därför undrar jag om ni kan ge ett bättre svar?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 5 dagar sedan
   Hej Kristina! Ämnet resveratrol har länge varit en välkänd substans inom skönhetsindustrin. Ämnet är mest känd som naturens egna anti-age molekyl och fungerar som ett potent försvar mot allt från uv-strålning, värme och kyla till bakterie- och virusangrepp.

   Reserol är helt unikt i och med att det är den enda produkten som samanfört resveratrol med Functional Film Technology - en innovativ metod som möjliggör upptag direkt i blodbanan utan att passera mage och tarm, något som tidigare inte varit möjligt. Fördelarna är kortare tid till effekt samt ökad kontroll och enkel hantering. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och varierad kost samt en hälsosam livsstil. Överskrid inte rekommenderad daglig dos.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Nya generationens kosttillskott

  Väldigt nöjd med Reserol! Supersmidigt sätt att ta kosttillskott och den lilla filmen har gjort min hud mycket mindre känslig. Kan verkligen rekommendera produkten!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  My sugar cravings disappeared

  I take Reserol ever since it came out on the market and notice that I no longer crave sugar which always was my weakness. This has helped me to effortlessly drop weight and feel better in my body. In addition to this, my stamina and energy improved and my skin is more smooth. Very happy to have discovered Reserol, it's an amazing product.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Magiska små blad

  Jag började med Reserol med förhoppning om att den skulle minska ner rynkor och linjer kring ögonen, men det som nu gör att jag inte kan vara utan produkten är något helt annat. De hyperestesiproblem (överkänslighet i huden) jag haft under ca 2 års tid upphörde och när jag passerat min första vinter med Reserol kunde jag konstatera att jag inte drabbats av vita fingertoppar (Raynauds fenomen) en enda gång. Supernöjd med dessa magiska små blad!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018