Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 12 betyg
0
0
0
0
12
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Snabba resultat

  Jag testade den här innan utgång en dag och oj så skön den var! Helt annan känsla än andra sheet masks. När man tog bort den smörjde man bara in resterande kräm och så kändes huden så mjuk. Var lite svårt att lista ut hur man skulle sätta på den bara.
  5 gillar
  • för 8 månader sedan
   Jag har använt väldigt många olika sheet mask och denna är min klar favorit! Så skön och huden känns otroligt len efteråt.
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Fantastisk sheet mask!

  Själv är jag ett stort fan av hudvårdsprodukter och har använt en och annan sheetmask och måste säga att materialet i er sheetmask är verkligen HUDNÄRA! Ofta blir maskerna torra och man får hålla på och sätta den på plats i kanterna som torkar ut. Maskerna kan även ha en väldigt dålig passform. Även om alla har olika ansikten kan man ibland tycka att maskerna alltid är lite förstora. Er mask var en fantastisk. Satt så bra. Kände mig väldigt väl återfuktad efteråt. Då jag idag (peppar peppar) inte har några fina linjer så kan jag inte se den direkta effekten av hyaluronsyra som utslätande. Men då det är vintertid känner jag hur uttorkad min hud är. Även dagen efter kändes min hud väldigt mjuk och slät när jag hade använt masken.
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Resultat!

  Denna mask ger direkt resultat efter 15 min är huden mycket slätare! Toppen att använda innan en utekväll eller tillställning för att boosta hyn.
  2 gillar
 • för 9 månader sedan

  Synligt resultat

  Fantastiska produkter som ger synligt resultat!
  Prisvärt och snabb leverans.
  3 gillar
 • för 9 månader sedan

  Fantastisk ansiktsmask!

  Har blivit beroende av den här ansiktsmasken. Under hösten/vintern blir min hud väldigt torr och känslig men med Reserol Retreat Sheet Mask har jag fått tillbaka min lyster. Ett extra plus i kanten är att man inte känner sig kladdig efter man använt den utan bara len och fräsch.
  3 gillar
 • för 9 månader sedan

  nöjd

  riktig skön att ha i ansiktet samt man känner att man blir len i huden. smart att den är färdig att använda på en gång. Enda nackdelen är att den yttre filmen är svår att ta av.
  4 gillar

Reserol
Retreat Sheet Mask 40 ml

12 Betyg
695:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Reserol Retreat Sheet Mask är en ansiktsmask med återfuktande och vårdande serum innehållande hyaluronsyra, botaniska extrakt och antioxiderande ingredienser som verkar återställande, balanserande och skyddande. Huden blir mjukare, slätare och får mer lyster och ¬fina linjer blir mindre framträdande.

Riktar sig till skönhetsmedvetna kvinnor +30 år, som vill ta del av det senaste med en stark vetenskaplig dokumentation i basen. Kunden som vill kunna hitta produkter till hela sin hudvårdsrutin på one-stop-shop utan att tumma på sina krav.

Reserol Retreat Sheet Mask är en ansiktsmask som är preparerad med återfuktande och vårdande serum innehållande hyaluronsyra, botaniska extrakt och antioxiderande ingredienser som verkar återställande, balanserande och skyddande. Huden blir mjukare, slätare och får mer lyster och ¬fina linjer blir mindre framträdande.

Användning:
1. Rengör ansiktet och tillse att huden är torr. Öppna sacheten, tag försiktigt ut ansiktsmasken och veckla ut den.
2. Avlägsna en av skyddsfi¬lmerna. Placera sedan masken med biocellulosalagret mot huden. Justera positionen så den passar över ögon, näsa och mun.
3. Avlägsna sedan försiktigt den andra skyddsfi¬lmen. Det lättaste är att dra av den uppifrån och nedåt.
4. Släta ut masken över huden så att inga veck eller luftbubblor ¬finns kvar mellan huden och biocellulosalagret.
5. Låt masken sitta i ungefär 10-15 minuter. Njut bäst av denna stund genom att kanske ligga ner och lyssna på din favoritmusik eller meditera.
6. Tag av masken och massera varsamt in resterande serum i huden tills det är fullt absorberat.

Produkten är endast avsedd för utvärtes bruk. Används ej tillsammans med peelingprodukter eller vid irriterad eller skadad hud. Undvik kontakt med ögonen.

Använd en gång per vecka.

40ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019