Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  REVERIE EVER RECOVERY HAIR OIL

  Har provat fler hår oljor, men denna är nog det bästa jag haft! Tunn som vatten, men behövs ett tryck eller 2 bara. Luktar gott dessutom.
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Allra bästa

  Den doftar inte gott men den gör underverk med håret!!
  och gör att håret får en magisk lyster, dryg och räcker länge.
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Underbar olja

  Underbar olja som verkligen går in i håret och gör det mjukt och glansigt. Jag har torrt tjockt hår och ett pump räcker.
  2 gillar

Reverie
Ever Recovery Hair Oil 50ml 45 ml

3 Betyg
629:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ever Recovery Hair Oil är en lyxig intensivt reparerande och närande hårolja som gör håret mjukare, starkare och glansigare. Baserad på marulaolja, crambe abyssinica och squalane har detta kraftfulla elixir en unik förmåga att penetrera hårstråna för att försegla, omsluta och släta ut dess fjällskikt och levererar näringsämnen för att reparera skador, kluvna toppar, skydda hårfärg från blekning och ökar elasticitet. Ever är en potent men lättviktig olja som varken känns fet eller tynger ner håret, utan gör det glansigare, tämjer frizz och gör det mer följsamt, samtidigt som den stärker och skyddar. Håret blir genast mjukare och glansigare redan efter en applicering och vid regelbunden användning förbättras hårkvalitén.
 • Marula olja; rik på Omega 6 och 9 fettsyror som förseglar, omsluter och slätar ut hårstrånas fjällskikt för en mjuk, silkig finish.
 • Crambe Abyssinica: rik på Omega 9 fettsyror, otroligt närande med förmågan att penetrera hårstråna för att kapsla in fukt och ge håret ökad elasticitet
 • Squalane;en olja som finns naturligt i vår hud och, hållbart utvunnen från oliver, skyddar den hårfärgen från att blekna och reducerar värmeskador samt tämjer frizz
Användning;
Mjukt/tunt hår; använd som en kvällsbehandling och tvätta ur på morgonen, eller som en booster genom att addera en droppe till Conditioner. För daglig styling, ta en droppe och värm upp mellan handflatorna och krama in i fuktigt hår innan styling. Lockigt/tjockt hår; använd ensam eller i kombination med Milk för extra fukt, ökad följsamhet och tämja frizz. Färgbehandlat/skadat hår; använd dagligen för att reparera och stärka håret, fokusera på topparna. För en intensivkur, applicera rikligt i hela håret från rötterna ut mot topparna på kvällen innan sänggående och tvätta som vanligt på morgonen.

50ml
 • Kategori:Hårolja
 • Artikelnummer:
  2036-105-0045

Köps ofta tillsammans

908:-
887:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019