Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 17 månader sedan

  Superbra schampo

  Superbra schampo för den som vill ha naturliga ingredienser och utan sulfater, parabener osv. Jag tvättar håret två ggr i rad och sista gången löddrar det och håret blir ordentligt rent.
  1 gillar

Reverie
Shampoo 250 ml

1 Betyg
279:-Rek. pris 349:-
Beskrivning
Ingredienser
Ett milt schampo som rengör effektivt samtidigt som det återfuktar och ger håret ökad glans. Så milt att det kan användas dagligen och passar alla hårtyper och kan även användas på färgat hår. Baserad på en hög andel aktiva ingredienser som stimulerar hårväxten, skyddar och reparera håret, ger denna formula ett lödder med biologiskt nedbrytbara ingredienser och lämnar håret helt rent. Shampoo är doftsatt med ljuvlig blandning av 12 essentiella oljor som ger en lyxig spakänsla. Formulerad utan sulfater, silikoner eller parabener.
 • Aminosyror, bl. a. L-Arganine, alanine, proline, valine etc. gör håret mer slitstarkt, skyddar hårfärgen, återfuktar, mjukgör, reparerar
 • Havreprotein och en blandning av mineraler revitaliserar skalpen, förbättrar cirkulationen och syreupptagningen för att främja en hälsosam hårväxt
 • PCA Glyceryl Oleate gör håret lättare att reda ut och skyddar det känsliga lipida skiktet som skyddar hårstrånas fjällskikt.
 • Protein från sötmandel bygger upp skadat hår och stärker samt skyddar.
Användning; ta en klick och massera noggrant i blött hår tills det löddrar och skölj. Upprepa vid behov. Följ upp med Reverie Conditioner.

Tips för torrare hårtyper! Blanda i en droppe Ever hårolja för en mildare ”cleansing balm”.

250ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  2036-100-0250

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020