Reviderm

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Reviderm
Hydration
Hydro2 Infusion Mask 50 ml

1 Betyg
399:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En krämig gelmask som reglerar hudens egen fukttillförsel i epidermis. Serumet innehåller Filaggrinol som är ett aktivt ämneskomplex vilket stimulerar bildandet av proteinfilaggrin i epidermis. Detta protein är huvudsakligen inblandat i skapandet av hudens egna aminosyror, vilka är ansvariga för produktionen av NMF (naturliga fuktighetsgivande faktorer). Detta gör att huden bättre kan försörja sig med fukt då aminosyrorna ökar i huden.

Det biomimetiska aminosyrakomplexet ihop med hyaluronsyra ger epidermis omedelbar och intensiv fukt. Hudens självreglering av fukt i epidermiscellerna förbättras och turgor ökar. Huden blir upplumpad och får ny fräschör.

På lång sikt förbättras hudens egna självförsörjning av fukt, vilket är särskilt viktigt för de med atopiskt eksem (genetisk brist på filaggrin), oönskade milier eller onormal torrhet i huden.

Applicera på ansikte, hals och décolleté 2-3 gånger i veckan. Undvik ögonområdet. Tvätta av efter 15 minuter med ljummet vatten och rengöringssvampar. Följ upp med dag- eller nattcreme.

50ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019