Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.5

Baserat på 4 betyg
2
0
1
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • för 34 månader sedan

    Okej I guess

    Hört mycket bra om Revlon colorstay, men jag är inte supernöjd med denna. Ligger liksom ovanpå huden efter applikation, föredrar foundation som sjunker in i huden. Man måste definitivt använda ett puder för att sätta denna foundation, den torkar jättelångsamt, men då blir den snabbt cakey och känns tung. Håller dock länge och nyansen 110 är riktigt ljus så den passar min bleka hy. Ingen foundation som jag skulle rekommendera ändå....
    Gilla

Revlon Cosmetics
Color Stay Foundation Combination/Oily Skin 110

4 Betyg
159:-
Beskrivning
Ingredienser
Med 24-timmars hållbarhet är denna foundation en av världens bästa long-lasting foundations. Speciellt framtagen för fet eller kombinerad hy. Denna oljefria formel hjälper till att kontrollera glansighet för en perfekt sammetsmatt finish.Smälter in i huden för en perfekt och verkligt naturlig hy hela dagen lång. Medium till full täckning i naturliga hudnyanser. Appliceras lager på lager för önskat resutlat.

SPF 20.

Tips vid applikation:
Applicera på rengjord hy, efter din dagliga fuktkräm och PhotoReady Face Perfection Primer. Använd dina fingertoppar eller applikator, tona in foundation i huden genom att börja i mitten av ansiktet med pannan, näsan och hakan. Tona sedan utåt.

30ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020