14 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 56 betyg
7
5
1
9
34
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 13 månader sedan

  White, pink, peach

  Så sjysst att kunna ändra hårfärg som sedan tvättas ut! På bild har vi blandat white, pink och peach. Alla färger går att experimentera med!
  TIPS: Blanda inte med balsam/inpackning utan investera den vita. Resultatet kommer bli både starkare och hålla bättre.
  17 gillar
 • ??

  Fungerar det att använda färgen light beige om ma har de typsika skandinaviska ljusbruna/mörkblonda håret? Vill gärna få aningens ljusare hår eller bara en annan ton utan att färga
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 6 dagar sedan
   Hejsan. Denna fäster endast på redan färgat eller blekt hår, men fungerar inte för att ljusa upp. Om ditt hår är helt obehandlat sedan innan så kan du få någon nyans ljusare med en intensivtoning eller färg. Vill du uppnå ännu ljusare nyans så är det blekning som gäller.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  ”Sudda” utväxten!

  Jag har världens bästa tips till er alla slingade blondiner!! Trött på markant utväxt?? Shamponera 2 gånger. Lägg i 821 bara i benan..låt sitta 1-2 min, skölj. Du får en ”suddad” utväxt och dessutom en trendig färg!! För snyggast resultat ska du vara en 9-7 i dig själv. Tacka mig senare! Hade vart kul om ni slängt in en kommentar om ni provat!
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Tillägg: ta en bredtandad kam och kamma igenom håret när du lagt i ”inpackningen” i benan. (Komma från benan och ner) Så blir det riktigt soft.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Skillnad

  Vad är skillnaden på tuben och bomben? :) verkar vara samma?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Linnéa
   det är ingen skillnad på tuben och bomben, det är exakt samma men olika storlek på förpackningen.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Revlon Nutri color creme white platinum, funkar inte alls!

  Jag har använt den här toner på riktigt ljust blekt hår (level11/12)
  och lät den sitta typ en timme, men när jag spolade ut, var det fortfarande ljusgult och inte gråt/vit alls. Dålig, eftersom det är inte riktigt billigt...
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Älskar

  Älskar denna rosa färg! Testat alla rosa.toningar/färger som går. Denna sätter sig jämnt och sitter i helt ok utan att torka ut! (Även använt den lila) jag blandar den med balsam/inpackning.för pastellrosa resultat!! Just nu har jag slingor dock.med.denna, den lila tuben och blå från colorista!
  4 gillar

Revlon
Nutri Color Creme
000 Clear 100 ml Creme 000 Clear 100ml

56 Betyg
119:-Rek. pris 129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Fördela cremen i håret med en kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låt cremen sitta i 3 minuter. Skölj noga.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

100ml

Köps ofta tillsammans

138:-
597:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019