Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 270ml

191 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml
20 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
428:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
727:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 191 betyg
33
20
25
29
84
 • för 18 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 5 månader sedan
   Hej Linnea! 641 innehåller extra bruna och lite ask pigment så den är det inga problem att använda.
   gillar
  • luisa
   för 5 månader sedan
   Hej Carina, ledsen att jag inte svarat tidigare - har helt missat att tråden fortsatte här.
   Jag hoppas att det ska vara åtgärdat till årsskiftet men har ännu inte fått några besked.

   Det man ska tänka på med Nutri Color Creme är att produkterna i första hand INTE är färgförändrande, utan till för att bevara och boosta en redan befintlig färg.

   T.ex. om du är blond men vill gå mot ljusbrun, så tror många att man kan slänga i en brun färgbomb och få ett schysst resultat.
   Hade det varit så enkelt hade frisörerna inte haft så många besökande kunder kvar :).

   Det är mycket att tänka på med underliggande pigment i ett hår, och om det behöver "förpigmenteras" eller inte när man lägger i en färg - för att det ska bli önskat resultat.

   Ett blont hår som har lite gula nyanser och man lägger på en brun färg som ska innehålla kalla (blå) pigment blir precis som med en färgpalett: gult + blått = grönt.
   Det är därför man gör bäst i att få rådgivning av en frisör, eller att man väljer en nyans som går mer ton i ton med det man har färgat in. Produkten ska som sagt främst främja och ge liv åt den färg som redan finns i håret.

   MVH,
   Luisa
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  gillar
  • daniel
   för 1 månad sedan
   This. Precis samma sak hände för mig sedan de bytte innehåll, totalförstörde mitt hår. Både med "Light Beige" och "Golden blonde". Det märkliga är att de skiftar i lila i naturligt ljus men sunkigt mossgrön i typ badrum/tunnebaneljus. Min frisör försökte bleka bort det och fick samma resultat som på din bild. Förstår helt ärligt inte varför den fortfarande säljs? :(
   gillar
  • sophie
   för 2 veckor sedan
   Min frisör använde sig utav dessa ett tag för ge en kallare blond nyans. Även de har gjort sig av med alla produkter från Revlon efter att många kunder (bland annat jag själv) kommit in med grönt hår. Använde Revlon jättelänge men nu ger det dig blå pigment i håret som till slut blir till gröna pigment när t.ex. solen bleker eller du slingar blondare. Gult + blå = grön. Dåligt. Aldrig mer Revlon!
   gillar
  • selma
   för 2 veckor sedan
   Revlons färgbomber förstör bara ens hår. Mitt hår blev också mossgrönt. Gick till en frisör som inte lyckades få bort det (hon blekte håret på mig). Därefter gick jag till en annan frisör som sa att om det har blivit en kemisk reaktion på håret så att det blir grönt så kommer blekningen bara att göra så att de gröna pigmenten sätter sig djupare i håret. En färgning eller dylikt kommer inte att få bort det gröna utan endast maskera. Det frisören gjorde istället var att lägga i en Malibu C behandling (naturlig utan kemikalier) och därefter en speciell avfärgning - tror den hette typ DFL behandling. Det gröna försvann och nu är håret återställt igen.

   Aldrig Revlon igen säger jag bara.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Light beige.

  Hej, funkar denna färgbomb om man har higlights och lowlights och även avänder silverschampo för att behåll lite kallt. Har och vill ha kvar lite sand/begie hår.
  Jg läste i komentaterna att detvr en del som fått grönt hår.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Hjälp

  Hej! Jag är osäker på vilken kulör jag bör använda. Jag är ljushårig med några mörkare slingor med mörk botten. Vill ha en kallare till mitt blonda hår, vilken bör jag välja? :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Ofärgat hår

  Hej jag undrar som revlon nutri color creme funkar på ofärgat hår för att t.ex få lite ljusare hår eller måste den användas på färgat hår?
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 dagar sedan
   Hej Lovisa 🙂
   Revlon Nutri Color Creme kan endast användas på färgat hår, och för att ljusa upp ett ofärgat hår måste du använda en toning (kan ljusa upp 1-2 steg) eller en blekning 🙂
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Bli ljusare

  Hej! Jag har alltid slingat håret och gjort det lite ljusare. Inte gjort dock på länge. Vill få en ljusare känsla, kommer 1002 göra någon skillnad på mitt hår?? Finns det någon som kan göra det? Med vänlig hälsning! 🤩
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 dagar sedan
   Hej 🙂 En färgbomb kommer inte att ljusa upp ditt hår, men om du vill få bort de varma tonerna kan till exempel Maria Nila Pearl Silver hjälpa. Om du vill ljusa upp ditt redan färgade hår måste du bleka det 🙂
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Rekommenderas inte Revlon 1011

  Köp inte Revlon 1011 silver, man blir inte det. Mycket besviken på resultat. Innan jag skulle använda den, var jag väldigt ljusblond, efter Revlon 1011 silver, blev nästan brun, istället SILVER.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019