27 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 258 betyg
67
22
30
40
99
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Räddare i nöden

  Räddar mitt hår gång på gång. Tycker kanske Maria Nilas är aaaningen bättre pga konsistensen men denna gör ett fantastiskt jobb!
  #tävling
  17 gillar
  • för 5 månader sedan
   Ååå vad fint hår 🙏
   2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 12 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  10 gillar
  • för 3 dagar sedan
   Jag använde 411 nu ikväll och blev blå/grön i hela håret... en riktig mardröm. Hade en fin ljusbrun färg innan. Jag ångrar mig djupt att jag testade denna. Vill bara bli en liten nyans mörkare.
   Gilla
 • igår 18:44

  812 pearly beige

  Hej! Varför finns inte 812 pearly beige att köpa?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Färgbomb i extensions

  Hej! Jag undrar om dessa färgbomber går att använda i hår som också har extensions i. Har lite ljusbrunt men skulle gärna vilja ha något lite mörkare. Vilken färg skulle ni rekommendera isf så inte håret blir grönt ?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Hej

  Är färginpackning farligt om man använder den för ofta? Menar om det sliter på håret? Mvh Magdalena
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Magdalena!
   När man använder en färginpackning så lägger sig pigmenten endast utanpå hårstrået och påverkar därför inte kvaliten av håret något :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Hej

  Använde eran färgbomb för första gången idag på mitt urtvättade, dassiga & bruna hår men efter 3 min blev det istället helt blått🥶, vad beror detta på/vad kan jag göra?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej! Svårt att säga exakt men det kan ha att göra med underliggande pigment att göra. Denna innehåller ask vilket ofta byggs på blå och gröna pigment och det verkar som att dem tagit överhand tyvärr. Detta är endast en färginpackning så den kommer att gå ut successivt. Du kan använda ett djuprengörande shampo för att det skall släppa snabbare.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Revlon 713

  Riskerar jag att bli grönhårig av revlon 713?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Agnes! Den innehåller ask som kan baseras på lite gröna pigment men det beror helt på vad du har för färg sedan innan.
   Gilla

Revlon
Nutri Color Creme
1002 White Platinum

258 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

488:-
627:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019