Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 270ml

73 Betyg
169:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

Nyans: White Platinum

270ml
Revlon

Köps ofta tillsammans

Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 270ml
Macadamia Wash & Care Nourishing Moisture Oil 10ml
Pris för allt
258:-

Köps ofta tillsammans

Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 270ml
Maria Nila Dry Shampoo 250ml
Lanza Healing Strength Silk Serum
Pris för allt
617:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  gillar
  • lisa
   för 3 veckor sedan
   Hej! Jag är mellanblond med slingor och har köpt revlon 713 frosty beige. Hur kommer resultatet bli om jag låter det verka i 15 min?
   gillar
  • maria
   för 3 veckor sedan
   Hej Lisa. Detta är en jättesvår fråga att svara på. Allt hänger på ditt hårs ursprungsläge avseende färg och skick. Den nyans du valt (713 = mellanblond/ask/guld) kallas förvisso mellanblond, men man skall veta om att den ofta uppfattas som mörkare. Jag rekommenderar att du först testar på en mindre slinga av underhåret för att få en uppfattning av resultatet. Vill du ha en ljusare variant så kan Pearly Beige vara ett alternativ, den är ljusare, men också kallare. Återkom gärna om du har ytterligare funderingar. //Maria, LYKO Kundservice
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Vilken färg?

  Hej!

  Jag undrar liksom så många andra vilken färg jag borde prova. Jag blekte (slingade håret) i somras och nu har mycket av min vanliga nyans kommit tillbaka och jag skulle vilja att mina blonda (något gyllene) toppar blev lite mer som min vanliga färg som är mörkblond, askig och kall. Vilken bör jag prova? :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  MITT HÅR BLEV RÖTT.

  ...... Mitt hår blev rött - förväntade mig något bieget och kallt. Detta är lika med dyr frisörtid i panik och att jag kastade pengar i sjön på denna.
  gillar
  • maria
   för 3 dagar sedan
   Hej Henrietta. Vad tråkigt att höra att det inte blev som du hade tänkt dig. Frosty Beige innehåller guldiga (=varma) toner (713 = mellanblond/ask/guld) vilket det låter som om ditt hår plockat upp mycket utav. Pearly Beige är förmodligen den du bör välja nästa gång. Den har endast kalla matta toner. //Maria, LYKO Kundservice
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  kall?

  är nr 513 frosty brown kall i nyansen?
  gillar
  • maria
   för 1 vecka sedan
   Hej Johanna. Den är inte enbart kall (513 = Ljusbrun/Ask/Guld). Vill du ha en helt kall nyans så är det 411 (Brun/Ask/Ask) eller 812 (Blond/Ask/Matt) som gäller, beroende på hur ljus eller mörk du är. 812:an är något mörkare än man skulle kunna tro, så är man ljust brun så fungerar den utmärkt. //Maria, Kundtjänst Lyko
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Grått?

  Hej!
  Fick tips av min frisör att testa denna. Är på väg att bli riktigt gråhårig och trivs utmärkt med det. Förstärker denna produkt det gråa/kalla som jag önskar? Har lite blonda slingor i överhåret.

  Ha det fint!
  /Silverräven
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Fredrik! Denna gör det ej grått men den tar bort de varm(gula) nyanserna och gör färgen kallare. Vill du ha mer silver/grått så kolla på exempelvis Maria Nila Pearl silver inpackning.
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018