29 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 253 betyg
65
22
29
39
98
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Räddare i nöden

  Räddar mitt hår gång på gång. Tycker kanske Maria Nilas är aaaningen bättre pga konsistensen men denna gör ett fantastiskt jobb!
  #tävling
  16 gillar
  • för 3 månader sedan
   Ååå vad fint hår 🙏
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 11 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  9 gillar
  • för 2 veckor sedan
   Hej! Jag bleker rötterna hemma och det blir alltid perfekt vitt resultat. Har använt Revlon light beige 931 i ca 4 månader nu och märkte i de porösa delarna i mitt hår att det skiftat i grönt. Igår, efter ca 3 månaders utväxt, skulle jag bleka igen (precis som jag ALLTID gör) och ALLT mitt hår är grönt. Jag trodde först att det var fel på blekningen, så jag lade faktiskt i (stooort misstag) färgbomben för att rädda det gröna. Torrt hår är inte så farligt grönt, MEN, dagen efter slänger jag i en vit-toning (som jag alltid gör, det blir alltid vitt och fint) och inser då såklart att det är färgbomben som gjort det grönt och INTE blekningen. Jag sitter nu med grönt hår hemma och kommer slänga den där j*vla revlon färgbomben så jag aldrig mer råkar ut för detta igen!!! MVH En till joker
   Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Ger fin uppfräschning

  Det var mer pigment i än jag trodde, och blev en jättefin uppfräschning till mitt hår som redan är tonat i en beige-blond-nugat. Längderna hade börjat bli lite gulare (då jag är blond i grunden) men det fixade bomben. Så jag är supernöjd!
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Håret blir grönt

  Jag är blond och jag använde denna produkten Efter sommaren för att få tillbaka lite kallare toner. Men tyvärr blev mitt hår grönt istället. Har nu ett helvete med att få bort det gröna utan att slita för mycket på håret. Köp INTE denna!!!
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  grön/blått hår

  Färgade mitt hår med denna färgbomb och det slutade med att jag nu har blått/grönt hår efter 6 tvättar. Färgen va inte ens fin när den va ny, håret va svart blandat med en äcklig blå färg.

  Nu måste jag betala 1600kr för frisör.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Sluta tro på magi

  Hej,
  Jag är en tjej som alltid gått i svart hår från mitt naturliga bruna hår. Jag blir så less på alla onödiga betygsättningar. DET STÅR KLART OCH TYDLIGT PÅ VARJE PRODUKTINFORMATION -” Prova en slinga i underhåret för att se resultat”. Varför sätter man då i det i hela håret med en gång och sedan klagar!?

  Jag använde mig utan colourless på svart hår. Fick en väldigt fin chokladbrun färg. Därefter blekte jag längderna INTE botten. Sedan la jag i en silverfärg från Lyko & fick ett önskat resultat. Fick honung/grå Ask ombre typ. Super snyggt! 👍🏼 Använde mycket cocosolja samt Olaplex i färgerna så inget slitage här inte.
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  SÄMST

  Håret blir knallgrönt efter användning och urtvättning av 1011
  1 gillar

Revlon
Nutri Color Creme
1003 Golden Blonde

253 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

478:-
507:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019