27 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 227 betyg
51
21
28
35
92
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  17 gillar
  • Detta inlägg är borttaget
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 7 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  6 gillar
  • för 2 månader sedan
   Åh Herregud.... detta förklarar varför mitt hår blivit grönt av denna färgbomb. Och jag som alltid använt den i flera år! Hemskt!!! Har använt min senaste bara 2 gånger. Kommer inte använda den mer
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Intense silver

  Köpte denna till mitt silverfärgade hår, helt värdelös då den gjorde håret beige istället.
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Färga håret

  Kan man lägga i en färg i håret när man fortfarande har färg kvar utav färgbomb ?
  // Marina
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 dagar sedan
   Hej Marina. Visst kan du det, MEN det blir väldigt mycket svårare att förutspå resultatet. Jag rekommenderar att du avvaktar.
   Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Grönt

  Blir håret även grönt av light beige och frosty beige ?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 dagar sedan
   Hej Indira. Håret bör inte bli grönt av 713 Frosty Beige eftersom den bl a innehåller guldiga pigment. Hur just ditt hår reagerar är omöjligt för oss att svara på, det beror helt på tidigare behandlingar och ditt hårs skick. Jag rekommenderar dig att besöka en av våra salonger, för att där kunna få guidning i vad du ska göra för att uppnå önskat resultat. Lycka till!
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Grönt hår

  Fick denna rekommenderad när jag gick in på lyko och frågade om tips. Direkt efter användning är resultatet jättefint men efter några tvättar så har mitt hår börjat skifta i grönt. Tycker att det är mycket dåligt av lykos personal att rekommendera den här produkten trots att majoriteten av recensionerna på senaste tiden har upplevt samma sak som jag har. Hade jag läst recensionerna innan så hade jag aldrig velat köpa denna produkt.
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Håret blir grönt!!!

  Jag hade inte blekt mitt hår på ca 1 år och så tänkte jag prova denna kuren för att få lite kallare nyans igen. Jag var supernöjd då mitt hår blev mjukt och följsamt samt kändes väldigt friskt och dessutom luktade håret väldigt gott efteråt. Några veckor senare när jag vaknade (och faktiskt hade lyckats få en tid hos min frisör...vilket brukar ta en månad i väntetid) så var mitt blekta hår GRÖNT!!! Hon frågade mig direkt om jag använt Revlon! Nu har Revlon kommit med en neutraliseringsbehandling som min frisör fått upplärning i av dem och som ska hjälpa( alltså hur jävla dumt får det bli??? Här blir folk gröna av deras färgbomber och så har de kvar produkten på marknaden men hjälper vissa salonger med en neutralisering!!!!) vilket den gjorde till viss del men jag fick ändå göra en blekningsbehandling efter för att få bort det mesta. Så summakardemumma KÖP INTE DENNA!!!!!! Lägger till en bild på Revlons motbehandling
  1 gillar

Revlon
Nutri Color Creme
270 ml 1003 Golden Blonde

227 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

308:-
857:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019