Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Revlon Professional Nutri Color Creme 1011 Intense Silver 270ml

123 Betyg
189:-Rek. pris 239:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

Nyans: Intense Silver

270ml
7 användarbilder
Revlon

Köps ofta tillsammans

Revlon Professional Nutri Color Creme 1011 Intense Silver 270ml
bareMinerals Get Started Complexion Kit Golden Tan
Pris för allt
438:-

Köps ofta tillsammans

Revlon Professional Nutri Color Creme 1011 Intense Silver 270ml
Uniq One - All in one Hair Treatment
Moroccanoil OBS:125ml (ord 100ml)
Pris för allt
657:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 123 betyg
11
15
21
25
51
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  gillar
  • lisa
   för 5 månader sedan
   Hej! Jag är mellanblond med slingor och har köpt revlon 713 frosty beige. Hur kommer resultatet bli om jag låter det verka i 15 min?
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 5 månader sedan
   Hej Lisa. Detta är en jättesvår fråga att svara på. Allt hänger på ditt hårs ursprungsläge avseende färg och skick. Den nyans du valt (713 = mellanblond/ask/guld) kallas förvisso mellanblond, men man skall veta om att den ofta uppfattas som mörkare. Jag rekommenderar att du först testar på en mindre slinga av underhåret för att få en uppfattning av resultatet. Vill du ha en ljusare variant så kan Pearly Beige vara ett alternativ, den är ljusare, men också kallare. Återkom gärna om du har ytterligare funderingar. //Maria, LYKO Kundservice
   gillar
  • sanela
   för 1 månad sedan
   Jättedåligt produkt ,håret blev blå.Varit hos er i butiken och tjejen bad mig att lämna in den nästa gång .
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 1 månad sedan

  Förstört hår

  Hej Lyko!
  Var idag inne i er butik i Kristianstad för jag skulle köpa en färgbomb i mitt blonda slingade hår. Ville få fram de isiga tonerna igen som jag hade när håret var nygjort med nyansering. Blir rekommenderad att testa 1011.
  Har tidigare använt era färgbomb när jag var rödhårig/koppar för flera år sen och de har varit helt fantastiska.
  Men 1011.. vetifasiken vad som är i den för mitt blonda hår är varken blont eller silvrigt eller isigt. Jag har blivit brunett med inslag av guldiga toner!
  Jag är så fruktansvärt ledsen och missnöjd och mitt blonda hår är låååååångt borta trots flera tvättar under kvällen;(
  gillar
  • anna
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Hej Anna.
   Oj hoppsan, jag tycker det låter som att du har blivit rekommenderad fel nyans. Jag tycker att du ska gå tillbaka till butiken, gärna med kvitto och det som är kvar i färgbomben och tala om vad som hänt. Som det låter på din beskrivning så skulle jag nästan tro att du ska ha 1002.
   Tveka inte att återkomma om du har frågor eller funderingar.
   Önskar dig en fin dag.

   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Blekt hår

  Hej! Kan man använda 411 ASH BROWN på blekt hår och få det kall brunt?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Koppar

  Hade blektblont hår innan och la in en mörkare kopparblond färg, dock tvättas de koppar ut väldigt snabbt och tänke om 740 skulle passa i mitt hår just nu? eller är mitt hår kanske lite för mörkt? Jag är nämligen mer ute efter varma toner i mitt hår så som guld,koppar eller rödaktiga. Tacksam för svar :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  Brunt hår

  Hej, jag färgar mitt hår brunt ca 1 gång i månaden med vanlig hårfärg. Kan man använda en sån här färggbomb som hårfärg? Är blond naturligt så måste färga ofta för att få bort blonda utväxten.
  gillar
  • lyko falun
   för 2 dagar sedan
   Denna kommer inte täcka din utväxt, men är perfekt att använda för att fräscha upp håret mellan färgningarna. Ger fantastisk glans - rekommenderar! 👍
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 dagar sedan

  Vilken nyans?

  Hej! Är ljusbrun med lite ljusare i längderna. Skulle vilja ha lite guldigare nyans på längderna, vilken nyans ska jag använda då?
  gillar
  • elin
   Lyko Kundtjänst -
   för 4 dagar sedan
   Hej Cajsa. Låter som att 1003 kan vara något, men beror givetvis på hur ljus du är i längderna. Bjud gärna på en bild så kanske jag kan hjälpa dig ännu bättre😊
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 dagar sedan

  1002+812

  Hej! Jag undrar hur resultatet bli om jag skulle använda mig av 812 med lite 1002? Jag har ljusblont hår med lite gula toner och vill få bort dom utan att få en mer ljus/vit nyans som jag sett att många fått av att bara använda 1002! Vill ha en mer kall/askig/beige blond färg!
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 dagar sedan
   Hej Saga. Jag tror tyvärr inte på den blandningen. 812 kan eventuellt bli lite för mörk för dig. 1002 skall ej ljusa upp håret utan de lila pigmenten är avsedda att neutralisera de gula tonerna. Använder man den för mycket och låter den sitta för länge så kan man dock få det resultat som du beskriver (som du inte vill ha). 1002 skulle absolut kunna fungera om du använde det med måtta. Ett annat alternativ är att välja ett bra silverschampo och sedan välja Revlon Nutri Color 931. Den har både askiga och guldiga pigment i sig. (Kallt på kallt riskerar att bli grönt och därmed kan det vara bra att ha lite varma pigment med i bilden). Ett tredje alternativ skulle kunna vara att lägga i en intensivtoning. Kika på länken nedan. Den skall dämpa de gula tonerna. Oavsett vilken produkt du är intresserad av att testa så är det en god idé att googla bilder på respektive produkt. På så vis kan du lättare få en uppfattning om vilket resultat du kan förvänta dig. Personligen skulle jag ha valt intensivtoningen.
   https://www.lyko.se/schwarzkopf-professional/schwa...jusblond-cendre
   gillar
  • saga
   för 3 dagar sedan
   Du tror inte på att blanda 913 och 1002? Har hört att många gillar den blandningen!
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 dagar sedan
   Din fråga gällde 812 och 1002, där huvuddelen skulle vara av 812. Det var den blandningen som jag inte tror kommer att ge det resultat som jag uppfattar att du önskar.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018