62 användarbilder
1 look

Looks

En röd dröm❣️

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 304 betyg
83
24
32
50
115
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Räddare i nöden

  Räddar mitt hår gång på gång. Tycker kanske Maria Nilas är aaaningen bättre pga konsistensen men denna gör ett fantastiskt jobb!
  #tävling
  21 gillar
  • för 11 månader sedan
   Ååå vad fint hår 🙏
   3 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  21 gillar
  • för 2 månader sedan
   Men herre gud.....hur kan det bli så där! Var precis på väg att beställa för att liva upp min lite solblekta färgning.
   Gilla
 • Fråga

  Hej! Jag har mörkbrunt hår med toppar som är chokladbruna. Jag brukar i vanliga fall använda 513 eller 411 för att ge håret en askigare/kallare nyans. , men dessa går inte att beställa. Kan jag använda 713 Frosty Beige för att få håret att bli kallare, eller fungerar inte det på mörka brunetter?
  Gilla
  • idag 10:32
   Hej Maja! Tack för svaret! Håret blir mörkare efter 411, och även lite mörkare när jag använder 513. Jag tror precis som dig att 713 inte kommer att ge så mycket resultat, men kanske värt att prova ändå i och med att de föregående ger mörkare resultat.
   Gilla
 • Vilken färg?

  Jag har haft blont hår innan och bestämde mig för att färga brunt på en salong. Efter det blev mitt hår väldigt grönt men det är helt förståeligt eftersom jag hade blekt mitt hår väldigt mycket. Jag köpte därför 513 för att få en mer brun känsla men min frisör tipsade om att lägga i en med lite röda koppar toner i, skulle ni rekommendera att jag köper 740 som har koppar pigment i? Vill få bort mina gröna toner och få en mer chokladbrun färg men vill inte att de ska gå över i orange eftersom jag redan har lite oranga toner i vissa ljus så mitt hår skiftar i grönt o orange o lite brunt. Tacksam för svar och även andra tips.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   igår 11:00
   Hej Julia! 👋
   Ja det kan du absolut göra, däremot är den ganska kopprig och jag är osäker på hur mycket det kommer att slå igenom. Du kan annars också använda lyko.se/maria-nila/maria-nila-palette-colour-refresh-006-pink-po-1 som är rosa, och balanda med balsam, så jättelite rosa och supermycket balsam kan få bort de gröna tonerna, i och med att den innehåller röda pigment. 🌸
   Gilla
 • Vilken ska jag välja

  Jag har haft blont hår innan och bestämde mig för att färga brunt på en salong. Efter det blev mitt hår väldigt grönt men det är helt förståeligt eftersom jag hade blekt mitt hår väldigt mycket. Jag köpte därför 513 för att få en mer brun känsla men min frisör tipsade om att lägga i en med lite röda koppar toner i, skulle ni rekommendera att jag köper 740 som har koppar pigment i? Vill få bort mina gröna toner o få en mer chokladbrun fört. Tacksam för svar och även andra tips
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Julia🌞 Det kommer då att bli varmare överlag men det är där du måste börja. Få hela hårt neutralt/varmt för att sedan lägga en neutral/kall toning beroende på resultatet.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Golden blond 1003?

  Hej!
  Mitt hår är blonderat. I botten är jag mer guldig blond, vilket jag gillar, men i topparna är jag mer askblond. Vilket jag inte gillar. Kan jag använda golden blonde 1003? Får jag samma färg på hela håret? Jag vill alltså ha en VARM blond färg. Hur mörk är 1003? Jag vill ju fortfarande vara blond.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej Karin! 👋
   Åh det är supersrvårt att säga om det är samma färg som du har i botten,det törs jag inte svara på. 1003 är ganska så ljus, du kan testa googla den, få se om du får fram lite bättre färger. 🌸
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Purple red över naturlig utväxt

  Körde PURPLE RED över min Askiga brun/mörkblonda utväxt då jag var rödhårig och den fäste över förväntan! Så nöjd
  5 gillar

Revlon
Nutri Color Creme
1022 Intense Platinum

304 Betyg
125:-Rek. pris 207:-35
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

214:-
463:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter