Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Revlon Professional Nutri Color Creme 1022 Intense Platinum 270ml

156 Betyg
189:-Rek. pris 239:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

Nyans: Intense Platinum

270ml
13 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
438:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1173:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 156 betyg
21
18
23
25
69
 • för 14 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  gillar
  • linnea
   för 2 månader sedan
   Så kan jag köpa 641 i frisörsalongerna utan problem? :)
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Linnea! 641 innehåller extra bruna och lite ask pigment så den är det inga problem att använda.
   gillar
  • luisa
   för 2 månader sedan
   Hej Carina, ledsen att jag inte svarat tidigare - har helt missat att tråden fortsatte här.
   Jag hoppas att det ska vara åtgärdat till årsskiftet men har ännu inte fått några besked.

   Det man ska tänka på med Nutri Color Creme är att produkterna i första hand INTE är färgförändrande, utan till för att bevara och boosta en redan befintlig färg.

   T.ex. om du är blond men vill gå mot ljusbrun, så tror många att man kan slänga i en brun färgbomb och få ett schysst resultat.
   Hade det varit så enkelt hade frisörerna inte haft så många besökande kunder kvar :).

   Det är mycket att tänka på med underliggande pigment i ett hår, och om det behöver "förpigmenteras" eller inte när man lägger i en färg - för att det ska bli önskat resultat.

   Ett blont hår som har lite gula nyanser och man lägger på en brun färg som ska innehålla kalla (blå) pigment blir precis som med en färgpalett: gult + blått = grönt.
   Det är därför man gör bäst i att få rådgivning av en frisör, eller att man väljer en nyans som går mer ton i ton med det man har färgat in. Produkten ska som sagt främst främja och ge liv åt den färg som redan finns i håret.

   MVH,
   Luisa
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Förstört hår

  Hej Lyko!
  Var idag inne i er butik i Kristianstad för jag skulle köpa en färgbomb i mitt blonda slingade hår. Ville få fram de isiga tonerna igen som jag hade när håret var nygjort med nyansering. Blir rekommenderad att testa 1011.
  Har tidigare använt era färgbomb när jag var rödhårig/koppar för flera år sen och de har varit helt fantastiska.
  Men 1011.. vetifasiken vad som är i den för mitt blonda hår är varken blont eller silvrigt eller isigt. Jag har blivit brunett med inslag av guldiga toner!
  Jag är så fruktansvärt ledsen och missnöjd och mitt blonda hår är låååååångt borta trots flera tvättar under kvällen;(
  gillar
  • emma
   för 2 månader sedan
   Exakt samma sak hände min syster, hon blev också rekommenderad intense silver av en Lyko personal.
   gillar
  • annina
   igår 13:08
   Hei Har lenge farget håret mitt med Loreal 10, men de to siste gangene brukt color creeme 1021, da jeg tenkte denne slet mindre på håret. Hvilken fargebombe anbefaler du til meg?
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   idag 09:29
   Hej Annina. För att jag lättare skall kunna avgöra vilken färginpackning som passar dig bäst så skulle jag vilja se en bild av ditt hår. Ladda upp den här eller skicka oss ett mail till fraga@lyko.se.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Hjelp

  Hei
  Har farget håret mitt lenge med loreal 10, men de 2 siste gangen har jeg brukt casting color creeme 1021, da jeg innbiller meg at den sliter mindre på håret. Stemmer det?
  Lurer nå på og prøve en fargebombe, og ønker forslag til hvilken jeg skal prøve?
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   idag 15:20
   Hej Annina. För att jag lättare skall kunna avgöra vilken färginpackning som passar dig bäst så skulle jag vilja se en bild av ditt hår. Ladda upp den här eller skicka oss ett mail till fraga@lyko.se.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Purple red

  Är purple red en kall eller varm ton? Vad kan jag ha i ett rött hår som jag vill tona kallt?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 4 dagar sedan
   Men oj!! Jag är verkligen ledsen för din skull att det blev så här, och att du fick lägga så mycket tid och energi på att försöka få bort den gröna färgen ur ditt hår.

   Stort tack för att du valt att dela med dig av din erfarenhet och självklart skall vi se till så att texten om produkten uppdateras, så att man som konsument är medveten som du skriver om vad som kan hända.

   För att göra det tydligt för alla som läser detta vill jag passa på att understryka att detta inte är något som händer alla (då hade inte produkten funnits kvar), utan anledningen är oftast vilka underliggande toner som finns i håret. Därför är det viktigt att gå till en frisör om man vill ändra sin nyans, för det är inte lätt att hålla koll på allt med färglära om man inte är utbildad.

   Och som Luisa från Revlon kommenterat i ett inlägg ovan är det jätteviktigt att tänka på att dessa produkter INTE skall användas för att färga om håret, utan endast för att boosta och bevara den nuvarande nyansen. Om man försöker färga om med dessa kan resultatet bli väldigt varierande.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Vilken nyans

  Hejsan
  Om man har en mörkbrun ombre med ljusare guld toner i topparna, alltså ljus ljus/mörk blonda längder och vill ha de lite kallare? Asso få en kallare ton i längderna och få bort de guldiga. Vilken färgbomb ska jag använda mig utav???
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 dagar sedan
   Hej Maria! Om du är ljus blond så är det 1002 som tar bort de guldiga nyanserna. Är du fock för mörk så kommer den ej att kunna göra så stor skillnad.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Så bra!

  Sjukt nöjd med denna produkt! Den ger fantastisk färg och är ett riktigt bra komplement till färgat hår!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018