Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Revlon Professional Nutri Color Creme 1022 Intense Platinum 270ml

132 Betyg
189:-Rek. pris 239:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

Nyans: Intense Platinum

270ml
7 användarbilder
Revlon

Köps ofta tillsammans

Revlon Professional Nutri Color Creme 1022 Intense Platinum 270ml
Matrix Total Results High Amplify Proforma Hair Spray 400ml
Pris för allt
288:-

Köps ofta tillsammans

Revlon Professional Nutri Color Creme 1022 Intense Platinum 270ml
Goldwell Colorance Soft Color 10V
Loréal Silvershampoo 750ml
Pris för allt
567:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 132 betyg
14
16
21
25
56
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 6 månader sedan
   Hej Lisa. Detta är en jättesvår fråga att svara på. Allt hänger på ditt hårs ursprungsläge avseende färg och skick. Den nyans du valt (713 = mellanblond/ask/guld) kallas förvisso mellanblond, men man skall veta om att den ofta uppfattas som mörkare. Jag rekommenderar att du först testar på en mindre slinga av underhåret för att få en uppfattning av resultatet. Vill du ha en ljusare variant så kan Pearly Beige vara ett alternativ, den är ljusare, men också kallare. Återkom gärna om du har ytterligare funderingar. //Maria, LYKO Kundservice
   gillar
  • sanela
   för 2 månader sedan
   Jättedåligt produkt ,håret blev blå.Varit hos er i butiken och tjejen bad mig att lämna in den nästa gång .
   gillar
  • luisa
   för 1 vecka sedan
   Hösten 2017 reformulerade Revlon samtliga nyanser i Nutri Color Creme med blått pigment, med anledning av en ny EU lagstiftning som förbjöd det pigmentet som tidigare funnits i berörda produkter. Det pigment som är substitut till det som blivit förbjudet har vissa kompabilitetsproblem i samband med blekning.
   Detta gäller de nyanser som innehåller blått pigment; 1002, 1022, 1011, 812, 931, 120, 713, 513 och 411.

   Varför blir håret grönt?
   I vissa fall (<1%) sker det en kemisk reaktion i samband med blekning när kund har använt NCC med blå pigment tidigare. Blekningen gör så att pigmenten tränger djupare in i hårstrået istället för att rensa bort det blå pigmentet.
   Blekningen i sin tur ljusar upp håret vilket framkallar gula pigment som sedan gifter sig med de blå pigmenten som är kvar i hårstrået och då blir resultatet grönt. Om frisören i detta läge applicerar ännu mer blekning så blir håret ännu grönare.
   I dagsläget har vi ingen förklaring till varför detta sker, då det är långt ifrån vid alla blekningar detta problem uppstår, Revlon har få inrapporterade fall (mindre än 1 % av försäljningen).

   Vad händer nu?
   Ovan nämnda nyanser med blått pigment håller nu på att reformuleras av Revlons R & D team, så att detta problem inte uppstår framöver.

   Tänk på att Gult + Blått = Grönt
   Vi vill också påminna om att gult + blått = grönt. Skiljt från ovanstående kemiska reaktion där NCC har använts innan blekingen så får du ett grönt resultat om du på ett blekt hår, med gula undertoner applicerar nyanser med blå pigment såsom 120 eller 1011.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 3 veckor sedan

  Inte så nöjd

  Har tidigare använt 931 light beige som jag inte riktigt tyckt att jag fått något synbart resultat av. Blev rekommenderad av frisör att testa 812 pearly beige istället då jag tyckte att mitt hår blivit allt för sommarblekt och vill ha en lite mörkare ton i håret, utan att för den sakens skull behöva färga. Nu har jag använt 812 två gånger och håret har blivit grönt?! Enligt anvisning på burken skulle jag ha den i under 15 min första användningen, det kanske var för länge? Trodde ändå inte att det kunde bli grönt. Är det någon utav de andra nyanserna som passar för blonda och som ger mörkare toner åt det varma hållet?

  Ska först och främst försöka få ur detta gröna med någon huskur. Trist!
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 veckor sedan
   Hej Elin! Det stämmer att formulan har gjorts om något i dessa färginpackningar.
   gillar
  • emelie
   för 2 veckor sedan
   Vet inte varför Lyko inte fått meddelandet från Revlon men alla andra salonger som säljer dessa färginpackningar har fått meddelande om att vissa av dom gör håret ’ärtgrönt’ och detta går inte ur vare sig med tvätt eller blekning. Min frisör ville inte bleka på mitt hår eftersom jag använt en av färgerna då en av deras kunder var en av de drabbade som nu får åka och försöka få ur färgen hos leverantören, utan resultat verkar det som.. mailade Lyko för ett par veckor sedan och har fått pengar tillbaka för produkten men frågan är varför de fortfarande finns ute för försäljning.
   gillar
  • christine
   för 1 vecka sedan
   Mina ljusaste slingor blev gröna, tog ca en månad att bli av med.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • 641 eller 713?

  Mitt hår är lite mörk karamel (guldig) blond, kan tycka att de skiftar lite i grönt i vissa ljus vilket jag inte gillar! Vilken färg rekommenderar ni för att bäst neutralisera det lite? Har tittat på chestnut blonde 641 och havana 713, är någon av dem att rekommendera? Mvh, Amanda
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • ?

  Jag skulle vela ha en kall beige blond hårfärg som passar till mitt bruna/ljusbruna hår med gula undertoner. Vet inte vilken som skulle passa min hårfärg. Hade även tänkt beställa nr 200 violet men vet inte om färgen skulle synas på mitt hår eller om det skulle komma någon eventuell grön färg efteråt eftersom jag har gula undertoner. Tacksam för svar.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   igår 17:19
   Hej Sofie! Om du önskar en kall beige nyans så är mitt tips 812. 200 violett kommer nog att synas i ditt hår men kan med otur lämna gröna skiftningar.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • .

  Hej, jag har varma bruna toner i mitt hår som till mestadels är orangea, från en tidigare färgning. Jag köpte 812 pearly beige och testade den för mitt naturliga hår är kall brun och ville få att det skulle matcha. Men det funkade inte. Ingeting hände. Tyckter inte alls mitt hår fint och trodde skulle göra skilland. Är denhär inpackningen försvag eller tog jag möjligtvis fel färg?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 dagar sedan
   Hej Ida! Om du har brunt/oranget i ditt hår så kan denna har blivit för ljus. Kolla i stället på No orange eller Joico Blue.
   gillar
  • idamilton04
   för 2 dagar sedan
   Okej, men för några månader sen när jag färgade mitt hår gjorde jag ombre så att i hårbotten blev färgen orange/brun och längderna är blonda. Om jag fortsätter använder 812 kommer det oranga bli blont då?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   igår 13:35
   Hej Ida! 812 kommer ej att kunna ljusa upp ditt hår.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Inte nöjd

  Jag har alltid gillat denna nyansen, 931. Men denna gången blev inte resultatet som tidigare. Håret blev bara gult. Har alltid fått en kallare beige av den tidigare. Tråkigt att det inte framgår någonstans att nyansen ändrats. Som att kasta pengarna i sjön.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  740

  Jag gillart!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018