14 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 55 betyg
7
5
1
9
33
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  White, pink, peach

  Så sjysst att kunna ändra hårfärg som sedan tvättas ut! På bild har vi blandat white, pink och peach. Alla färger går att experimentera med!
  TIPS: Blanda inte med balsam/inpackning utan investera den vita. Resultatet kommer bli både starkare och hålla bättre.
  16 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Revlon Nutri color creme white platinum, funkar inte alls!

  Jag har använt den här toner på riktigt ljust blekt hår (level11/12)
  och lät den sitta typ en timme, men när jag spolade ut, var det fortfarande ljusgult och inte gråt/vit alls. Dålig, eftersom det är inte riktigt billigt...
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Älskar

  Älskar denna rosa färg! Testat alla rosa.toningar/färger som går. Denna sätter sig jämnt och sitter i helt ok utan att torka ut! (Även använt den lila) jag blandar den med balsam/inpackning.för pastellrosa resultat!! Just nu har jag slingor dock.med.denna, den lila tuben och blå från colorista!
  3 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Kvar på lager?

  Har ni kvar nutri color i affären letar efter blå och lila<3
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Paula!
   Vi kan tyvärr inte se lagersaldo i butikerna härifrån, så jag tipsar dig om att ringa direkt till din lokala Lyko-butik! Här hittar du alla våra butiker och telefonnummer till dem: https://www.lyko.se/butiker :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Pink & white

  Fick jätte fin pastellig rosa, älskar den!
  3 gillar
 • Clear

  Impuls köpte en sån clear utan pigment , på måt erbjudande härifrån, o undrar nu vad jag gör med den. Har färgat håret silver men son nu börjar gå ur, kan jag blanda den med nån svart (Från ett annat märke?) För att få till grått? Har också lykos platinum bomb, o revlon 8nåt. Pearl beige. Men ser inte hur det skulle vara nån poäng o blanda ut de
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Alexandra.
   Du kan blanda denna med den svarta färginpackningen från Maria Nila, men tänk då på att ha väldigt lite av den svarta. Det kan finnas en risk att håret blir lite dassigt och skiftar i blått, men ha då i en liten liten klick rosa, så bör du få till en fin nyans. Men jag rekommenderar att du testar på en lite slinga först, innan du gör hela håret :)
   1 gillar

Revlon
Nutri Color Creme
100 ml 400 Mandarine

55 Betyg
95:20Rek. pris 129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Fördela cremen i håret med en kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låt cremen sitta i 3 minuter. Skölj noga.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

100ml

Köps ofta tillsammans

344:20
265:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019