27 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 235 betyg
54
21
29
37
94
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  17 gillar
  • Detta inlägg är borttaget
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 9 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  8 gillar
  • för 4 månader sedan
   Åh Herregud.... detta förklarar varför mitt hår blivit grönt av denna färgbomb. Och jag som alltid använt den i flera år! Hemskt!!! Har använt min senaste bara 2 gånger. Kommer inte använda den mer
   Gilla
 • .

  Hej! Jag just förgat mitt hår i någon vinröd färg och skulle vilja ha en färgbomb, har ni någon ni skulle kunna rekommendera?
  Gilla
  • igår 16:28
   Hej! Jag brukade använda nyans 200 när jag va vinröd. Den har en bra balans mellan rött & lila. Purple red framträder mer åt rött
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Hjälp!

  Hej! just nu har jag färgat mitt hår från ljusbrunt till lite mörkare med en guldig ton dock börjar färgen att gå ut och vill testa en färgbomb! Vill gärna ha brunt hår med lite rödare underton vilken skulle jag ha isåfall?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 dagar sedan
   Hej Elin!
   Då kan du köra på 641 Chestnut Blonde, den är brun med lite röda/varma pigment :)
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Färg

  Vilken underton har chestnut blonde? Går det mot rödare eller är den kallare? La i frosty beige och den skiftar i rött i vissa ljus på mig :)
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  411 blev grönt

  Har en varm blond/brun hårfärg, eftersom det tagit tid att ljusa upp mitt mörka till den ljusa nyans jag har nu så tog jag bara en slinga i underhåret med 411 ash brown. Tacka gud för det för den slingan är nu blågrön 😭
  Gilla
 • brunt hår

  kan man använda denna i ljus brunt hår?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hejsan
   Ja det kan du göra, var dock försiktig och testa på en slinga först :)
   Gilla

Revlon
Nutri Color Creme
270 ml 400 Mandarine

235 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

478:-
387:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019