Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Revlon Nutri Color Creme 411 Ash Brown 270ml

199 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml
23 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
288:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
507:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 199 betyg
35
20
26
30
88
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 6 månader sedan
   Hej Linnea! 641 innehåller extra bruna och lite ask pigment så den är det inga problem att använda.
   gillar
  • luisa
   för 6 månader sedan
   Hej Carina, ledsen att jag inte svarat tidigare - har helt missat att tråden fortsatte här.
   Jag hoppas att det ska vara åtgärdat till årsskiftet men har ännu inte fått några besked.

   Det man ska tänka på med Nutri Color Creme är att produkterna i första hand INTE är färgförändrande, utan till för att bevara och boosta en redan befintlig färg.

   T.ex. om du är blond men vill gå mot ljusbrun, så tror många att man kan slänga i en brun färgbomb och få ett schysst resultat.
   Hade det varit så enkelt hade frisörerna inte haft så många besökande kunder kvar :).

   Det är mycket att tänka på med underliggande pigment i ett hår, och om det behöver "förpigmenteras" eller inte när man lägger i en färg - för att det ska bli önskat resultat.

   Ett blont hår som har lite gula nyanser och man lägger på en brun färg som ska innehålla kalla (blå) pigment blir precis som med en färgpalett: gult + blått = grönt.
   Det är därför man gör bäst i att få rådgivning av en frisör, eller att man väljer en nyans som går mer ton i ton med det man har färgat in. Produkten ska som sagt främst främja och ge liv åt den färg som redan finns i håret.

   MVH,
   Luisa
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  gillar
  • linnéa
   för 2 veckor sedan
   Mitt hår blev också grönt av dessa hårbomber, är sjukt besviken.
   gillar
  • selma
   för 1 vecka sedan
   Lykos egna färgbomber har inte blå pigment utan violetta, de slår inte över till grönt. Använd dig av de när du har fått bort det gröna!
   gillar
  • jennifer
   för 1 vecka sedan
   Samma grönt för mig med
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  idag 13:07

  Kalla toner

  Funkar kanon när man vill ha behålla eller få tillbaka kalla toner i håret. Ger även en skön känsla till håret utan att torka ut!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Revlon color bomb tutorial

  Revlon color bomb tutorial
  Jag förstår ingenting - vad är det för effekt det är meningen jag ska se i denna video???? Kanske en före och efterbild hade gjort mer nytta?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • KÖP EJ! Från stjärna till totalflopp

  Jag har använt Revlon färgbomber under två år utan problem på mitt blekta hår. Men nu är mitt hår grönt och totaltförstört. Har vart tvungen att klippa av mer än halva mitt hår. Tack så mkt Revlon.... Och Lyko att ni ens säljer de här produkterna är över mitt förstånd. Så pinsamt.

  Kort sagt: köp INTE denna.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Mitt gråa hår blev brunt..

  Riktigt besviken med denna. Har blekt hår med en silver/grå färg över får att få en lite mörkare grå färg. Såg att denna var ny och som den heter ”intense silver 1011” så ska den bevara en snygg silvrig/grå färg. Har dock reagerat på andra personer som provat som säger att deras hår blivit brunt. Men dem har haft MYCKET ljusare hår än mig och mycket mer blekt och poröst hår som kan resultera i felaktig färg, så jag tänkte att jag provar, resulterade i att jag istället för en snygg silvergrå färg kom ut ur duschen med brunt hår... som de andra.... ni borde ta bort denna ur sortimentet för den är riktigt dålig. Reagerade även på att självaste färgen på inpackning är brunaktig med röda pigment i??????? Allt annat än vad man vill ha när man vill åstadkomma en gråsilver färg.... KÖP EJ!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Hur ofta..

  Hur ofta ska man lägga i en färgbomb och hur länge ska den sitta i? 😊
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 6 dagar sedan
   Hej Jessica. I alla fall en gång i veckan, men annars vid behov. Det beror lite på vilken nyans man har i håret och hur håret det sätter sig i ditt hår 😊
   Låt det gärna sitta minst 3 minuter, men gärna längre.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019