Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Revlon Nutri Color Creme 411 Ash Brown 270ml

141 Betyg
151:20Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

Nyans: Ash Brown

270ml
8 användarbilder
Revlon

Köps ofta tillsammans

Revlon Nutri Color Creme 411 Ash Brown 270ml
Lanza Healing Strength Silk Serum
Pris för allt
370:20

Köps ofta tillsammans

Revlon Nutri Color Creme 411 Ash Brown 270ml
Lanza Keratin Healing Oil
Moroccanoil OBS:125ml (ord 100ml)
Pris för allt
799:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 141 betyg
16
17
22
25
61
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  gillar
  • luisa
   för 1 månad sedan
   Hösten 2017 reformulerade Revlon samtliga nyanser i Nutri Color Creme med blått pigment, med anledning av en ny EU lagstiftning som förbjöd det pigmentet som tidigare funnits i berörda produkter. Det pigment som är substitut till det som blivit förbjudet har vissa kompabilitetsproblem i samband med blekning.
   Detta gäller de nyanser som innehåller blått pigment; 1002, 1022, 1011, 812, 931, 120, 713, 513 och 411.

   Varför blir håret grönt?
   I vissa fall (<1%) sker det en kemisk reaktion i samband med blekning när kund har använt NCC med blå pigment tidigare. Blekningen gör så att pigmenten tränger djupare in i hårstrået istället för att rensa bort det blå pigmentet.
   Blekningen i sin tur ljusar upp håret vilket framkallar gula pigment som sedan gifter sig med de blå pigmenten som är kvar i hårstrået och då blir resultatet grönt. Om frisören i detta läge applicerar ännu mer blekning så blir håret ännu grönare.
   I dagsläget har vi ingen förklaring till varför detta sker, då det är långt ifrån vid alla blekningar detta problem uppstår, Revlon har få inrapporterade fall (mindre än 1 % av försäljningen).

   Vad händer nu?
   Ovan nämnda nyanser med blått pigment håller nu på att reformuleras av Revlons R & D team, så att detta problem inte uppstår framöver.

   Tänk på att Gult + Blått = Grönt
   Vi vill också påminna om att gult + blått = grönt. Skiljt från ovanstående kemiska reaktion där NCC har använts innan blekingen så får du ett grönt resultat om du på ett blekt hår, med gula undertoner applicerar nyanser med blå pigment såsom 120 eller 1011.
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  • carina
   för 1 vecka sedan
   Hej! Tack för info. Nu fattar jag varför mitt hår dragit mot grönt! Vet man när det kommer vara åtgärdat?
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 månader sedan

  Inte så nöjd

  Har tidigare använt 931 light beige som jag inte riktigt tyckt att jag fått något synbart resultat av. Blev rekommenderad av frisör att testa 812 pearly beige istället då jag tyckte att mitt hår blivit allt för sommarblekt och vill ha en lite mörkare ton i håret, utan att för den sakens skull behöva färga. Nu har jag använt 812 två gånger och håret har blivit grönt?! Enligt anvisning på burken skulle jag ha den i under 15 min första användningen, det kanske var för länge? Trodde ändå inte att det kunde bli grönt. Är det någon utav de andra nyanserna som passar för blonda och som ger mörkare toner åt det varma hållet?

  Ska först och främst försöka få ur detta gröna med någon huskur. Trist!
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Elin! Det stämmer att formulan har gjorts om något i dessa färginpackningar.
   gillar
  • emelie
   för 1 månad sedan
   Vet inte varför Lyko inte fått meddelandet från Revlon men alla andra salonger som säljer dessa färginpackningar har fått meddelande om att vissa av dom gör håret ’ärtgrönt’ och detta går inte ur vare sig med tvätt eller blekning. Min frisör ville inte bleka på mitt hår eftersom jag använt en av färgerna då en av deras kunder var en av de drabbade som nu får åka och försöka få ur färgen hos leverantören, utan resultat verkar det som.. mailade Lyko för ett par veckor sedan och har fått pengar tillbaka för produkten men frågan är varför de fortfarande finns ute för försäljning.
   gillar
  • christine
   för 1 månad sedan
   Mina ljusaste slingor blev gröna, tog ca en månad att bli av med.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Lätt att tvätta ur?

  Hej jag undrar hur lätt "fire red" är att tvätta ut ur ljustbeige hår? Eller om det finns en product man kan använda som skonsamt får bort färgen. //Angelica
  gillar
  • linn
   för 5 dagar sedan
   undrar exakt samma sak som du
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   idag 14:33
   Hej Angelica och Linn. Jag vill börja med att informera om att röda pigment oftast sitter väldigt bra och kan vara svåra och ta lång tid att tvätta ur. Men hur lätt denna produkt tvättas ur beror även på hårets kvalité.
   Om håret sugit åt sig mycket av pigmenten kommer det att sitta i längre och vara svårare att tvätta bort. Men om håret inte sugit åt sig så mycket, utan det blir mer en skiftning av nyansen i håret kan det tvättas ur ganska snabbt.

   Det du kan göra för att få ur mer färg vid en tvätt är att använda ett djuprengörande shampoo som läggs på torrt hår, och sedan tvättas ur. Efter användning av djuprengörande shampoo är det viktigt att använda vårdande produkter som inpackning och balsam, eftersom det sliter på ditt hår. Därför är det också viktigt att inte använda denna typ av shampoo för ofta.
   Tänk också på att samma sak gäller här som jag skrev ovan, hur bra det fungerar beror på ditt hårs kvalité och hur mycket av pigmenten det sugit åt sig.

   Här är ett väldigt bra djuprengörande shampoo: https://www.lyko.se/paul-mitchell/paul-mitchell-cl...poo-three-300ml

   För att vara säker på hur just ditt hår reagerar på denna produkt rekommenderar jag att du testar den i en slinga först och inte hela håret.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Färgbomb

  Hej!

  Jag köpte denna och är nöjd med resultatet. Hade dock kunnat tänka mig en nyans mörkare. Alltså den som ligger närmast denna. Vilken ska jag satsa på isf? // Mia
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 dagar sedan
   Hej Mia.
   Den som ligger närmast är 2 steg mörkare, men det du kan göra är att du blandar 713 med 513 för att få någon nyans mörkare. Använd lika mycket av båda och testa gärna på en slinga först. :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Få bort de röda

  Hej! Vilken färginpackning ska man välja om man vill få bort dom röda tonerna ur håret? :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Hjälp

  Hej! Jag har en väldigt ljus och kall färg på håret men funderar på att tona ner till en mörkblond/ljusbrun ton. Jag är inte säker på om färgen kommer passa mig och undrar därför om man kan ta någon mörkare creme som test, men som inte totalförstör min nuvarande hårfärg när cremen tvättas ur?
  Mvh Angelica
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Angelica. Om du vill testa hur nyansen blir på ditt hår rekommenderar jag dig att köpa den du tror kommer att passa dig bäst, och sedan applicera den på en slinga i ditt underhår som kan "gömmas" lätt.
   Genom att göra så kommer du att få en uppfattning om hur resultatet blir, och om du blir missnöjd är det endast en slinga och inte hela håret som har den nya nyansen. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Vilken färg

  Vilken färg är mörkast brun? Ser ut att vara antingen "Chestnut Blonde" eller "Ash Brown"? :)
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Olivia. Av dessa är Ash Brown mörkast då Chestnut Blonde är mer mörkblond än brun. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018