26 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 223 betyg
48
21
28
34
92
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 8 månader sedan
   Hej Linnea! 641 innehåller extra bruna och lite ask pigment så den är det inga problem att använda.
   gillar
  • luisa
   för 8 månader sedan
   Hej Carina, ledsen att jag inte svarat tidigare - har helt missat att tråden fortsatte här.
   Jag hoppas att det ska vara åtgärdat till årsskiftet men har ännu inte fått några besked.

   Det man ska tänka på med Nutri Color Creme är att produkterna i första hand INTE är färgförändrande, utan till för att bevara och boosta en redan befintlig färg.

   T.ex. om du är blond men vill gå mot ljusbrun, så tror många att man kan slänga i en brun färgbomb och få ett schysst resultat.
   Hade det varit så enkelt hade frisörerna inte haft så många besökande kunder kvar :).

   Det är mycket att tänka på med underliggande pigment i ett hår, och om det behöver "förpigmenteras" eller inte när man lägger i en färg - för att det ska bli önskat resultat.

   Ett blont hår som har lite gula nyanser och man lägger på en brun färg som ska innehålla kalla (blå) pigment blir precis som med en färgpalett: gult + blått = grönt.
   Det är därför man gör bäst i att få rådgivning av en frisör, eller att man väljer en nyans som går mer ton i ton med det man har färgat in. Produkten ska som sagt främst främja och ge liv åt den färg som redan finns i håret.

   MVH,
   Luisa
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 6 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  gillar
  • sanna
   för 1 månad sedan
   Oj! Nu törs så inte jag använda nån färgbomb igen efter att ha läst detta. Alltid under flera års tid varit nöjd med Revlon men nu inte använt den på ett tag då jag haft mörkt hår .. Nu är jag ljus igen och hade verkligen behövt en beige Revlon men om man riskerar att få grönt hår så vill jag inte chansa. 😑
   gillar
  • rebecca
   för 1 månad sedan
   Mitt hår har oxå skiftat i grönt och nu förstår jag ju varför 😱 Använt Revlon white platinium
   gillar
  • jessie
   för 1 månad sedan
   Åh Herregud.... detta förklarar varför mitt hår blivit grönt av denna färgbomb. Och jag som alltid använt den i flera år! Hemskt!!! Har använt min senaste bara 2 gånger. Kommer inte använda den mer
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Pump

  Får inte igång pumpen, den går ej att trycka ned . Är det ngt speciell trick
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Boel Marie. Har du tagit bort plastplomberingen? I sådant fall kan du testa att vrida den åt båda hållen och annars vrida den samtidigt som du försiktigt trycker och sedan drar pumpen uppåt. Då bör det "släppa".

   Lycka till 🙂
   gillar
  • boel marie
   igår 15:12
   Tack
   Jodå jag hade tagit bort plomberingen, och efter en hel del tryckande och vridande så "släppte" pumpen
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Varning för grönt hår

  Köpte produkten för att använda mellan frisörbesöken på mitt färgade bruna hår för lite uppfräschning. När jag tvättade ur färgen så blev håret grönt och värre blev det med varje tvätt. Gjort allt för att få bort det gröna med olika produkter och bokade tillslut en frisörtid. Efter sex timmar hos frisören med blekning, nyansering och ha klippt bort 15 cm av det värsta skiftar fortfarande håret i grönt! Revlons förgbomb är det värsta jag köpt. Önskar jag hade vetat detta innan och den borde verkligen inte få fortsätta säljas. Frisörer jag pratat med efter detta säger att det är ett stort problem just nu med alla kunder som kommer in missfärgade av revlons färgbomber. Köp inte denna. Jag kommer aldrig att köpa den igen!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Färgbomb

  Hej, kan man använda Revlon nutri color creme på grått hår? (Light beige)
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Pia
   Det kommer kunna dämpa det gråa lite, men tror inte att det blir någon större skillnad tyvärr.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Maria nila

  Funkar den beiga på mitt hår?
  Vill bli beige blond.
  Ett foto o en inne.
  Eller finns det nått annat?
  Vill inte bleka mer. Håller på vårda mitt hår nu.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Lykos färgbomb

  Som Selma skrev att lykos färgbomb innehåller violetta toner vilken är det någon som vet det ?
  gillar
  för att lämna en kommentar

Revlon
Nutri Color Creme
270 ml 513 Frosty Brown

223 Betyg
189:-Rek. pris 207:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.