42 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 274 betyg
74
23
30
45
102
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Räddare i nöden

  Räddar mitt hår gång på gång. Tycker kanske Maria Nilas är aaaningen bättre pga konsistensen men denna gör ett fantastiskt jobb!
  #tävling
  20 gillar
  • för 7 månader sedan
   Ååå vad fint hår 🙏
   2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 14 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  14 gillar
  • för 1 månad sedan
   Haft samma problem, är en 6:a använt 513 för att bli lite mörkare på längderna men skiftar i grönt
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Awsome!

  Använder revlon 1 gång i veckan för att hålla håret fräscht :) älskar den!

  + 5

  4 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Toppen!

  Tog bort i stort sett alla gula toner och håret blev kallt i tonen (rejält blekt innan). Hade den i typ 20 minuter i handdukstorkat hår
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Revlon 713 Frosty beige

  Använt tidigare utan problem för länge sedan, köpte nu för o prova igen. Var rädd för att håret skulle bli grönt men eftersom det skulle vara varma pigment i tänkte jag att det var lugnt ändå. Har brunt hår och blonda slingor. Första gången var resultatet jättefint. Sedan började jag ana rosa skiftningar... Tror ni inte mitt hår har blivit ROSA!!!!!!! Fyfan

  (obs inte 411 som det står över rubriken)
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  1011 Intense Silver

  Hände ungefär ingenting.
  Fattar att den reas ut...
  #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Fin första tvätten men....

  Har blekt hår sen innan, och ville få lite mer mörkblond/beige hårfärg. Blev väldigt nöjd första tvätten... men ju mer jag använde den ju mer började mitt hår få rosa toner. Väldigt oklart.
  2 gillar

Revlon
Nutri Color Creme
600 Fire Red

274 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

338:-
637:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020