65 användarbilder
1 look

Looks

En röd dröm❣️

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 307 betyg
84
24
32
50
117
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  Räddare i nöden

  Räddar mitt hår gång på gång. Tycker kanske Maria Nilas är aaaningen bättre pga konsistensen men denna gör ett fantastiskt jobb!
  #tävling
  21 gillar
  • för 12 månader sedan
   Ååå vad fint hår 🙏
   3 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  23 gillar
  • för 3 månader sedan
   Men herre gud.....hur kan det bli så där! Var precis på väg att beställa för att liva upp min lite solblekta färgning.
   1 gillar
 • 740

  Använde 740 när jag var rödtott, tummen upp ^^
  4 gillar
  • igår 10:33
   Jätte fint 🙏
   1 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Golden blonde 1003

  Ngn som har bra erfarenhet av denna???
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Vilken skulle funka?

  Är helt ny på detta med hårbomber så undrar lite om det är någon av dessa som skulle funka bra för att få en kallare ton i mina blonda slingor? Vill gärna få bort lite gula toner :)
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Nyblekt hår

  Hej! Jag är naturligt mellanblond men har blekt slingor som blev för ljusa, vilken nyans ska jag använda för att få en nyans mörkare och kallare? Hur länge håller färgen? Rädd att den fastnar på mitt sköra nyblekta hår 😬
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Mia ✨
   Denna skulle kunna funka men tänk på att testa den på en slinga i underhåret först innan du har den i hela håret för att se hur det blir 🌺 Detta är ju bara en färgbomb som kommer att släppa ju mer du tvättar håret 🌸
   Gilla
 • Vilken färg?

  Hej, jag skulle behöva hjälp med vilken färg jag bör välja.
  Jag blekte och slingade mitt hår ca 1 år sedan på salong. Men för ett halvår sedan färgade jag det brunt. Som jag förstod det så la frisören i en toning. Som jag nu med tiden märkt har släppt. Så nu ser man hur de ljusa slingorna träder fram igen. Och att det i solljus är väldigt orange nästan så jag ser ginger/rödhårig ut. Medans i andra ljus skiftar mot det gröna hållet. Jag var mörkbrunett när jag färgade håret i vintras och nu är det ljus brunt. Jag vill ha en jämn ton och färg i hela håret, vill ha det chokladbrunt.
  Hör gärna av er om ni har någon produkt/färg att rekommendera😊
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Wilma! 👋
   Då skulle jag nog ändå säga att 641 Chestnut Blonde är bästa alternativet. Den innehåller röda pigment som neutraliserar de toner som eventuellt är lite gröna, och har en superfin brun nyans. 😍
   Gilla

Revlon
Nutri Color Creme
600 Fire Red

307 Betyg
125:-Rek. pris 207:-35
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

214:-
409:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter