27 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 235 betyg
54
21
29
37
94
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  17 gillar
  • Detta inlägg är borttaget
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 9 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  8 gillar
  • för 5 dagar sedan
   Men stackars dig😯Jag lade märke till det gröna i 411 när jag blandade färgbomber.I burken är det en mix med 411,200 och den lila lavendel för att få fram en mörklila nyans. Som tur är så har jag inte använt 411 så som den är så jag har aldrig blivit grönhårig med den utblandad. Men ändå sjukt att Revlon inte stoppar produktionen!

   + 1

   Gilla
 • Viken färg ska jag välja?

  Hej! Jag färgade mitt hår nyligen men skulle vilja få en ljusare färg som går mer mot "ginger" hållet sen när min nuvarande färg börjar ljusna. Jag funderar på 740 light copper men jag är osäker på om det är rätt färg. Det här är min nuvarande färg och jag skulle vilja få den färgen på bilden. Vilken färg ska jag välja? Tack!
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   idag 16:57
   Hej Nathalie! 740 är mer kopprig mot ginger hållet men den kan ej ljusa upp ett redan färgat hår och fäster tyvärr inte på ofärgat heller.
   Gilla
 • Färgbomb

  Håret har blivit gult, vad kan ni tipsa om för färgbomb?
  Gilla
 • Kalbrun färg. Hjääälp

  Hej jag skulle vilja ha hjälp eftersom jag inte vet vilken jag ska välja. Har nyligen varit hos frisören och var ute efter en baylage men det blev ljusare än förväntat. Letar nu efter en färgbomb som kan ge mig en kastanjebrun/ ljusbrun färg. Har enligt mig för ljust och skulle vilja ha mer naturligt kastanjebrun färg som andra och tredjebilden. Helst inte en som kan göra så att mitt hår blir grönt då jag läst att det kan förekomma. Tack :)

  + 1

  1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Vilken färgbomb?

  Hej
  Vill ha en brun färg som dämpar de röda i håret.Vilken ska jag ha?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej Malin! Då skulle jag rekommendera 411 eller Maria Nilas 4,10 intense cacao.
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  .

  Hej! Jag just förgat mitt hår i någon vinröd färg och skulle vilja ha en färgbomb, har ni någon ni skulle kunna rekommendera?
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Hej! Jag brukade använda nyans 200 när jag va vinröd. Den har en bra balans mellan rött & lila. Purple red framträder mer åt rött
   Gilla

Revlon
Nutri Color Creme
270 ml 641 Chestnut Blonde

235 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

478:-
697:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019