64 användarbilder
1 look

Looks

En röd dröm❣️

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 296 betyg
81
23
31
48
113
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Räddare i nöden

  Räddar mitt hår gång på gång. Tycker kanske Maria Nilas är aaaningen bättre pga konsistensen men denna gör ett fantastiskt jobb!
  #tävling
  21 gillar
  • för 10 månader sedan
   Ååå vad fint hår 🙏
   3 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 17 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  20 gillar
  • för 1 månad sedan
   Men herre gud.....hur kan det bli så där! Var precis på väg att beställa för att liva upp min lite solblekta färgning.
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Färg?

  Hej!
  När det står att den är Clear, vilken färg är det då, ingen? Jag har försökt och jobbar på att få grått/silver-hår, men det börjar bli blond/koppar i hårbotten och grön/ljusblå-skimrande i längderna! 😕 Kan denna produkt hjälpa mig måntro? Försöker med erat silver-schampoo i övrigt.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Lina! :)
   När det står att den är clear så har den ingen färg, utan det är som en glansinpackning och ger håret otroligt fin glans. 😍
   ah jag förstår, då kan du vara noga när du använder silverschampot att du lägger det mest i botten och försöker undvika längderna i och med att de börjar bli lite blå/gröna.
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Grönt hår

  Har lite ljusare brunt hår och det blev riktigt grönt, tyvärr
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Blev grönhårig

  Är naturligt blond. Efter att jag hade lila hår i ett halvår var jag sugen på att färga håret silvervitt. Bokade tid hos frisör som lyckades få håret precis så som jag tänkt mig. Hon råder mig att underhålla det med antingen silverschampoo eller färgbomb för att bevara färgen lite längre. Efter konsultation på Lyko föll valet på Revlon 1002. Färgen blev bra, men torrt som stålull. Det löste jag fick med en vårdande inpackning. Resultatet därefter var precis så som jag önskade. Men när färgbomben var slut och det höll på att tvättas ur märkte jag dock att det skiftade i grönt. Jag fick panik och ringde min frisör. Fick en tid bokad. Hon och de andra fem frisörerna på salongen kämpade med att få ut det gröna ur håret. Efter mycket slit, med en omgång med något medel för att lösa upp färgen, tre omgångar röd färgbomb i schamponeringen och en intensivblekning så lyckades de till slut. Däremot kunde jag inte behålla det silvervita utan de var tvungna till att färga tillbaka det till min naturliga hårfärg.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Älskar

  Jag har naturlig koppar/brons orange hår och blir ibland trött på det och då är det så himla najs att bara slänga i färg. Använder 3/4 purple red till 1/4 violett. Tackar kunskaper om färglära! När jag tröttnar då tvättar jag bara ur det(kan ta ett tag) eller använder colour b4 vid dåligt tålamod. Notera att mitt hår är naturligt dvs oblekt och oskadat.

  + 1

  4 gillar
  • för 4 dagar sedan
   Gud vad vackert hår du har! 😍
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Rätt färg

  Hej! Jag har ljusblont hår (något mer åt den gulaaktiga nyansen) och mörkblond utväxt. Vilken färgbomb skulle passa mig bäst får att jämna ut färgen?
  Gilla

Revlon
Nutri Color Creme
713 Frosty Beige

296 Betyg
125:-Rek. pris 207:-35
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

604:-
493:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter