27 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 226 betyg
50
21
28
35
92
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  17 gillar
  • Detta inlägg är borttaget
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 7 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  6 gillar
  • för 2 månader sedan
   Åh Herregud.... detta förklarar varför mitt hår blivit grönt av denna färgbomb. Och jag som alltid använt den i flera år! Hemskt!!! Har använt min senaste bara 2 gånger. Kommer inte använda den mer
   Gilla
 • Grönt

  Blir håret även grönt av light beige och frosty beige ?
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Grönt hår

  Fick denna rekommenderad när jag gick in på lyko och frågade om tips. Direkt efter användning är resultatet jättefint men efter några tvättar så har mitt hår börjat skifta i grönt. Tycker att det är mycket dåligt av lykos personal att rekommendera den här produkten trots att majoriteten av recensionerna på senaste tiden har upplevt samma sak som jag har. Hade jag läst recensionerna innan så hade jag aldrig velat köpa denna produkt.
  1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Håret blir grönt!!!

  Jag hade inte blekt mitt hår på ca 1 år och så tänkte jag prova denna kuren för att få lite kallare nyans igen. Jag var supernöjd då mitt hår blev mjukt och följsamt samt kändes väldigt friskt och dessutom luktade håret väldigt gott efteråt. Några veckor senare när jag vaknade (och faktiskt hade lyckats få en tid hos min frisör...vilket brukar ta en månad i väntetid) så var mitt blekta hår GRÖNT!!! Hon frågade mig direkt om jag använt Revlon! Nu har Revlon kommit med en neutraliseringsbehandling som min frisör fått upplärning i av dem och som ska hjälpa( alltså hur jävla dumt får det bli??? Här blir folk gröna av deras färgbomber och så har de kvar produkten på marknaden men hjälper vissa salonger med en neutralisering!!!!) vilket den gjorde till viss del men jag fick ändå göra en blekningsbehandling efter för att få bort det mesta. Så summakardemumma KÖP INTE DENNA!!!!!! Lägger till en bild på Revlons motbehandling
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Bra!

  Ville att mitt ljusbruna hår skulle bli kallare så det kunde match med min råttfärgade utväxt och det blev jätte bra!
  Ett minus poäng för att det inte satte sig lika mycket i topparna som närmre rötterna och för att händerna var blå som blåbär i två dagar efteråt..
  Gilla
 • Blanda färgbomber?

  Hej! Jag har använt mig av colorista rose gold permanent färg. Skulle lyfta upp de rosa med en rosa färgbomb... Blev en enorm nyansskillnad, nu blev det mer knallrosa. Tänkte om jag köper en gold blond bomb och blandar med rosa så kanske det blir mer "rose gold"? Eller bara blanda ut den rosa bomben med balsam? Vad kan funka? Mvh Sabine
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Sabine Anna! Det går bara att blanda guld och rosa från samma märke för att få en mer roseguld färgad nyans. Jag skulle säga att du skall ta mest guld. Du kan även blanda dessa två med balsam för mer pastell färg.
   1 gillar

Revlon
Nutri Color Creme
270 ml 713 Frosty Beige

226 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

478:-
467:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019