28 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 243 betyg
58
21
29
39
96
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Räddare i nöden

  Räddar mitt hår gång på gång. Tycker kanske Maria Nilas är aaaningen bättre pga konsistensen men denna gör ett fantastiskt jobb!
  #tävling
  16 gillar
  • för 3 månader sedan
   Ååå vad fint hår 🙏
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 10 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  8 gillar
  • för 1 månad sedan
   Men stackars dig😯Jag lade märke till det gröna i 411 när jag blandade färgbomber.I burken är det en mix med 411,200 och den lila lavendel för att få fram en mörklila nyans. Som tur är så har jag inte använt 411 så som den är så jag har aldrig blivit grönhårig med den utblandad. Men ändå sjukt att Revlon inte stoppar produktionen!

   + 1

   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  ??

  Hej!
  Jag har nyligen blivit blond och har med det fått vissa orangea toner som jag helst vill bort men jag vet inte hur? Vill ha det jämnt och beige blondt, ska jag tona det eventuellt bleka det igen eller hjälper ex färgbomber? Har testat no yellow silverschampoo men det tog endast på dem ljusare mer helblonda partierna än dem orangea! (Se bild nedan) tacksam för all hjälp!
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Blond till beige

  Hej!
  Jag har ett väldigt ljust, blekt hår med en mörkare underton i mig själv (tänk lite balyage) och är sugen på att dämpa ner det "superblonda" för en mer naturlig, beige-blond ton. Förstår att det är svårt att avgöra men tror du att 931 skulle kunna vara något för mig?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Stor skillnad på skadat hår

  Jag använder Light Copper och är väldigt nöjd. Den sätter sig fast bättre på mina slitna toppar men det ger en snygg gradient. Använd gärna plasthandskar eftersom huden och speciellt naglarna får sig en påhälsning också.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Mixa olika toner

  Kan man göra en mix av till exempel två olika toner och sedan applicera det i håret?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Haimaa! Det går bara att blanda olika från samma märke och serie.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Hejhej

  Jag var hos min frisör och la i en kall blond-brunett toning på mitt hår så det ser ut som jag är brunett eller likande.. nu har mina slingor börja komma fram igen och jag undrar där med vilken färgbomb jag kan använda för att få hela håret att bli kallt ”brunt” igen?
  Tack på förhand!!
  Före o efterbild:
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Tack så jättemycket!
   Gilla

Revlon
Nutri Color Creme
270 ml 740 Light Copper

243 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

478:-
371:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019