60 användarbilder
1 look

Looks

En röd dröm❣️

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 282 betyg
76
23
30
46
107
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Räddare i nöden

  Räddar mitt hår gång på gång. Tycker kanske Maria Nilas är aaaningen bättre pga konsistensen men denna gör ett fantastiskt jobb!
  #tävling
  21 gillar
  • för 8 månader sedan
   Ååå vad fint hår 🙏
   3 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 15 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  15 gillar
  • för 1 vecka sedan
   De är samma sak me Maria Nilas färg bomber om man ska ljusa upp det sen. Min frisör sa att då bör man alltid göra en ”rensning” hos frisören innan man ska bleka det att det är otroligt vanligt att det är så här med färgbomber överlag så jag är inte så förvånad över allas upplevelser om de använder de i o med att få en ljusare färg efter vilket nästan ingen frisör jag vet rekommenderar.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Fantastisk!

  Köpte mandarine och firered!! Så bra!!
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  411 Ash Brown

  Hejsan, jag har normalt mellan brunt hår men färgar det mörkbrunt/ åt det svarta hållet. Är jätte sugen på testa 411 ash brown då de verkar vara den mörkaste. Men blir lite tveksam när jag ser allas upplevelse med gröna skiftningar. Tror ni det kommer hända mig som nu färgat det väldigt mörkt eller är det om man har ljusare hår än själva bomben om jag tänker rätt? <3

  Använder revlons 45 days radiant darks som schampo/balsam och Loreal Brasilia nmr 3 som hårfärg.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Frosty brown

  Efter en behandling ser håret väldigt fint ut men efter några tvättar är det katastrof. Var hos min frisör idag och mitt hår blev grönt när vi försökte rädda det. Panik!
  1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  411 är skräp!!

  Jag blev alldeles blå/grön i håret av denna. Så fruktansvärt besviken!
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Älskar!!

  En av mina absoluta favoritprodukter! Använder nyansen 1002 som ger en fin kall nyans samtidigt som håret blir mjukt, smidigt och luktar gott!
  Gilla

Revlon
Nutri Color Creme
931 Light Beige

282 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

488:-
637:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter