Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Revlon Young Color Excel Toningsfärg 5.56

Bli först med att betygsätta produkten
149:-Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Toningsfärg utan ammoniak som är framtagen för att skapa mjuka, eleganta och harmoniska färger. Intensiv som en äkta färg &ndash diskret som en uppfriskande toning.

Räcker till två behandlingar.

Mild formula med vårdande ingredienser som skyddar och ger näring åt håret under behandlingen och gör det mjukt, friskt och glänsande. 

47 unika färger att välja mellan.

Innehåller: 
2 x 70 ml YCE Energizer (3%) & 70 ml färg och handskar.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 14 månader sedan

  Det röda tvättas ur...

  Hej!
  Jag brukar tona mitt hår med Revlon Young color excel toningsfärg 556 var femte vecka, och använder däremellan tillhörande färgbomb en gång i veckan. Jag upplever att den röda nyansen snabbt tvättas ur håret, och blir mera brunt istället. Kan ni rekommendera en permanent hårfärg istället där kanske den röda nyansen sitter i längre. Det gör inget om resultatet blir lite rödare. Kanske bör tilläggas att jag måste tvätta håret varje dag. Tar tacksamt emot förslag på tillhörande färgbomb också, då rött är en hårfärg som kräver mycket underhåll.
  Mvh Katja
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 14 månader sedan
   Hej Katja. Jag hittar tyvärr ingen färg med exakt sammansättning i nyanserna. Googla dock "Wella Color Touch 66/45" och kika på bilderna så får du avgöra vad du tror om den. Den är snäppet ljusare, men det gör inget. Det röda går ej heller lika mycket åt violet som i Young Color... Du får avgöra själv. Annars finns även Loreal Paris Casting Creme Gloss 554 som du kan titta på. Kanske kan vara något? Googla på bilder så ser du resultat som andra användare fått av produkterna. Observera att båda dessa är intensivtoningar. Lycka till! //Maria, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018