4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 11 betyg
0
1
2
4
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Så fin🤩

  Den tar bort det orangea tonerna i håret & ger en jämn & fin färg. Så nöjd💁‍♀️
  7 gillar
  • för 10 månader sedan
   Johanna vad är det för nr på dem du använt dig av 😍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Från ljusa slingor till närmare min naturliga hårfärg

  Hej! Kan jag förvänta mig att denna hårtoning kommer bli närmare min egna naturliga hårfärg utan att den slår över i grönt? Om man vill ha kvar lite av sina egna skiftningar i håret rekommenderas det att man har färgen kvar i håret under hela verkningstiden och/eller att man ska applicera färgen på något speciellt sätt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Sandra! 🌸
   Det är supersvårt att säga hur en färg kommer att bli när du har den i håret. Den är neutral, men går lite mer åt det kalla hållet, och jag tycker det ser ut som att du har några kalla partier i håret också, så det kan hända att det finns en risk att det slår över. Så testa gärna på en slinga först, innan du lägger i hela håret ✨
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Från ljus till askblont?

  Hej - behöver hjälp. Gjorde detta hemma och ville ha en mörkare nyans av askblont (detta gjordes 2020-06-27) och blev en aning ljust och jag antar att det är pga blekningen.

  Kan jag använda Revlons färgtoning 8.01 för att få den färg/ton jag är ute efter? Målet är att det ska bli askblont, den kalla tonen av det.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Felicia🌸 Ja denna toning kommer att göra dig mörkare och kallare. Du kan nog känna dig rätt mörk från början men den tvättas ut successivt och blir ljusare.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Oväntat men ändå nöjd?

  Så innan jag färgade så var jag nästan platinum, målet var att få det lite mörkare så att utväxten inte såg så off ut. Vet inte riktigt hur det gick till men jag antar att mitt hår redan var ganska kall ton så blev super kallt resultat som nästan är silver/grå. Hade bara i håret i 10-12 minuter, använde 8.01. Inte resultatet jag förväntade mig men tycker ändå det blev snyggt. Toningen var kallare än väntat. Lyckligtvis eftersom att det var 2 omgångar i förpackningen så räckte det till hela håret (har ungefär till midjan). Rekommenderar om man vill gå till en silver look antar jag!
  3 gillar
 • för 2 månader sedan

  Gråa hår?

  Hur bra täcker denna gråa inslag? Är en sexa i bottenfärg, med många slingor i olika ljusa nyanser. Jag vill inte helbleka, utan fortfarande ha mörkare botten. Vill inte ha några brunröda inslag, utan mer mot kaffe latte ton.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  I butik?

  Har ni denna toning i butik?

  Vänliga hälsningar
  Emelie
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hej Emelie :)
   Tyvärr har vi ingen tillgång till butikernas sortiment. Givetvis går det bra att kontakta butiken för svar. Kontaktuppgifterna hittar du i länken här nedan:

   lyko.se/butiker
   Gilla

Revlon
Young Color Excel
Toningsfärg 8.01

11 Betyg
159:-Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Toningsfärg utan ammoniak som är framtagen för att skapa mjuka, eleganta och harmoniska färger. Intensiv som en äkta färg &ndash diskret som en uppfriskande toning.

Räcker till två behandlingar.

Mild formula med vårdande ingredienser som skyddar och ger näring åt håret under behandlingen och gör det mjukt, friskt och glänsande. 

47 unika färger att välja mellan.

Innehåller: 
2 x 70 ml YCE Energizer (3%) & 70 ml färg och handskar.

Köps ofta tillsammans

258:-
457:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter