3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 4 betyg
0
0
2
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Fin men mörk!

  Använde denna på mitt slingade blonda hår med mycket varma toner. Den gav en fin kall färg men skulle säga att den blev mycket mörkare än bilden mer mot mörblond/ljusbrun. Dock kan mitt hår dragit åt sig lite extra då jag slingat det två gånger inom loppet av två månader.
  10 gillar
  • för 24 månader sedan
   Jättefin färg!
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Hjälp

  Bilder nedanför. Har slingat håret i Turkiet och de blev sådär haha. Sa att jag ville ha toning i efter de blekta slingorna men de sa han inte behövdes. Nu vill jag lägga en toning på detta. Gör inget om de blir lite mörkare. Men vill inte bli guldig. Skulle 8.12 funka på mig eller blir den alldeles för mörk? Håret är inte gult men de är randigt som en zebra. Känns inte bra 🙈🙈 längderna är bättre än botten. Hade blekta slingor på längderna sedan tidigare. Vad kan jag göra nu 😪😪
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  😊

  Hej undrar hur länge färgen håller i?
  Färgade mitt ljusa hår men fick en jätte fult kall brun/grön färg blev inte alls fint! Nu undrar jag hur länge det håller eller när färgen tvättas ur.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  kan denna bli grön?

  Hej kan denna bli grön på blonda slingor? Ute efter en beige ton i håret.
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Vilken ska jag välja?

  Jag har provat 8.01 men den blev varm på mig. Nu har det gått ett tag och jag har blekt håret lite. Så jag har cendréfärgat hår med lite blekta slingor. Allt är väldigt varmt och lite orangegult. Vilken kan jag testa nästa gång? Hur fungerar det med nummerna? 8.01, 8.1 etc. Vad blir mest askblont på mig? :)

  Hälsningar
  Anna
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Anna! Första siffran (8) står för ljushetsläget sedan betyder första siffran (1=ask) står för att det är mest av de pigmenten i och sedan andra siffran finns också i men det är mindre av den i. Jag kan rekommendera 8,12 dock kan man känna sig lite mörkare från början men ger ett kallt fint resultat.
   1 gillar
 • för 11 månader sedan

  Äntligen nöjd !

  Har blekt ca 10cm utväxt som blev gult. Men det hade jag räknat med. Denna toning räddar utväxten och smälter in fint med den gamla toningen i längderna. Så supernöjd ! En fin dämpad blond nyans.
  Gilla
  • för 11 månader sedan
   Oj , så guldigt är inte håret IRL. Ljuset måste påverka. Det är kallt. Beige .
   Gilla

Revlon
Young Color Excel
Toningsfärg 8.12

4 Betyg
159:-Rek. pris 199:-

Toningsfärg utan ammoniak som är framtagen för att skapa mjuka, eleganta och harmoniska färger. Intensiv som en äkta färg & diskret som en uppfriskande toning.

Räcker till två behandlingar.

Mild formula med vårdande ingredienser som skyddar och ger näring åt håret under behandlingen och gör det mjukt, friskt och glänsande. 

47 unika färger att välja mellan.

Innehåller: 
2 x 70 ml YCE Energizer (3%) & 70 ml färg och handskar.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020