Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Revlon Young Color Excel Toningsfärg 8.12

3 Betyg
149:-Rek. pris 199:-

Toningsfärg utan ammoniak som är framtagen för att skapa mjuka, eleganta och harmoniska färger. Intensiv som en äkta färg & diskret som en uppfriskande toning.

Räcker till två behandlingar.

Mild formula med vårdande ingredienser som skyddar och ger näring åt håret under behandlingen och gör det mjukt, friskt och glänsande. 

47 unika färger att välja mellan.

Innehåller: 
2 x 70 ml YCE Energizer (3%) & 70 ml färg och handskar.

1 användarbild

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 3 betyg
0
0
2
0
1
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Fin men mörk!

  Använde denna på mitt slingade blonda hår med mycket varma toner. Den gav en fin kall färg men skulle säga att den blev mycket mörkare än bilden mer mot mörblond/ljusbrun. Dock kan mitt hår dragit åt sig lite extra då jag slingat det två gånger inom loppet av två månader.
  gillar
  • lise-lott
   för 11 månader sedan
   Jättefin färg!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  8.12 ?

  Har fått superbra hjälp av Lyko i Örebro på plats. Sönderblekt hår fick en fin dämpad toning . Blandade 7? Och 9? . 8 fanns inte hemma. Nu tänkte jag bleka utväxten och vill gärna ha 8.12 att tona över blekningen. När kommer den in ?
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   igår 13:55
   Hej Eila
   8.12 beräknas att finnas åter på vårt lager i mitten av februari.
   Tryck gärna på "bevaka" så kommer du att få ett meddelande då produkten åter finns på lager och går att beställa.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 11 månader sedan

  Täcker bra

  Jag valde mellan denna och den andra på 7.12 tror jag den hette. Men är glad att jag inte tog denna. Eftersom denna faktiskt blev mörkare än jag tänkte eller såg slutresultatet framför mig. Så antingen är jag färgblind men det blev mörkare än jag ville ha resultatet. Tänk på att om du har ljusa slingor/blonda slingor som jag hade, så blir det ganska mörkt de första tvättarna. Typ mörk blont/råttfärgat. Om man tittar på färgen nr7.1 så blir det väl ungefär den färgen på mig. Jag kallar det för ljusbrunt! Jag ville bara dämpa ner mina ljusa slingor som frisören hade gjort med kanske ett steg. Så kanske ska ta nånting med nr 9 nästa gång om du inte vill bli av med det ljusa helt. Nu har jag bara tvättat håret 2 ggr och toningen går ur mer och mer efter varje tvätt. Annars är jag nöjd med själva produkten. Mitt hår är långt precis lite ovanför bröstet och då behöver man båda flaskorna som följer med. Hoppas dett hjälpte :)
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019