3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 4 betyg
0
0
2
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Fin men mörk!

  Använde denna på mitt slingade blonda hår med mycket varma toner. Den gav en fin kall färg men skulle säga att den blev mycket mörkare än bilden mer mot mörblond/ljusbrun. Dock kan mitt hår dragit åt sig lite extra då jag slingat det två gånger inom loppet av två månader.
  10 gillar
  • för 17 månader sedan
   Jättefin färg!
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  kan denna bli grön?

  Hej kan denna bli grön på blonda slingor? Ute efter en beige ton i håret.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Vilken ska jag välja?

  Jag har provat 8.01 men den blev varm på mig. Nu har det gått ett tag och jag har blekt håret lite. Så jag har cendréfärgat hår med lite blekta slingor. Allt är väldigt varmt och lite orangegult. Vilken kan jag testa nästa gång? Hur fungerar det med nummerna? 8.01, 8.1 etc. Vad blir mest askblont på mig? :)

  Hälsningar
  Anna
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Anna! Första siffran (8) står för ljushetsläget sedan betyder första siffran (1=ask) står för att det är mest av de pigmenten i och sedan andra siffran finns också i men det är mindre av den i. Jag kan rekommendera 8,12 dock kan man känna sig lite mörkare från början men ger ett kallt fint resultat.
   1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Äntligen nöjd !

  Har blekt ca 10cm utväxt som blev gult. Men det hade jag räknat med. Denna toning räddar utväxten och smälter in fint med den gamla toningen i längderna. Så supernöjd ! En fin dämpad blond nyans.
  Gilla
  • för 4 månader sedan
   Oj , så guldigt är inte håret IRL. Ljuset måste påverka. Det är kallt. Beige .
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  8.12 ?

  Har fått superbra hjälp av Lyko i Örebro på plats. Sönderblekt hår fick en fin dämpad toning . Blandade 7? Och 9? . 8 fanns inte hemma. Nu tänkte jag bleka utväxten och vill gärna ha 8.12 att tona över blekningen. När kommer den in ?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 månader sedan
   Hej Eila
   8.12 beräknas att finnas åter på vårt lager i mitten av februari.
   Tryck gärna på "bevaka" så kommer du att få ett meddelande då produkten åter finns på lager och går att beställa.
   Gilla
 • för 17 månader sedan

  Täcker bra

  Jag valde mellan denna och den andra på 7.12 tror jag den hette. Men är glad att jag inte tog denna. Eftersom denna faktiskt blev mörkare än jag tänkte eller såg slutresultatet framför mig. Så antingen är jag färgblind men det blev mörkare än jag ville ha resultatet. Tänk på att om du har ljusa slingor/blonda slingor som jag hade, så blir det ganska mörkt de första tvättarna. Typ mörk blont/råttfärgat. Om man tittar på färgen nr7.1 så blir det väl ungefär den färgen på mig. Jag kallar det för ljusbrunt! Jag ville bara dämpa ner mina ljusa slingor som frisören hade gjort med kanske ett steg. Så kanske ska ta nånting med nr 9 nästa gång om du inte vill bli av med det ljusa helt. Nu har jag bara tvättat håret 2 ggr och toningen går ur mer och mer efter varje tvätt. Annars är jag nöjd med själva produkten. Mitt hår är långt precis lite ovanför bröstet och då behöver man båda flaskorna som följer med. Hoppas dett hjälpte :)
  1 gillar

Revlon
Young Color Excel
Toningsfärg 8.12

4 Betyg
149:-Rek. pris 199:-

Toningsfärg utan ammoniak som är framtagen för att skapa mjuka, eleganta och harmoniska färger. Intensiv som en äkta färg & diskret som en uppfriskande toning.

Räcker till två behandlingar.

Mild formula med vårdande ingredienser som skyddar och ger näring åt håret under behandlingen och gör det mjukt, friskt och glänsande. 

47 unika färger att välja mellan.

Innehåller: 
2 x 70 ml YCE Energizer (3%) & 70 ml färg och handskar.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019