3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 4 betyg
0
0
2
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  Fin men mörk!

  Använde denna på mitt slingade blonda hår med mycket varma toner. Den gav en fin kall färg men skulle säga att den blev mycket mörkare än bilden mer mot mörblond/ljusbrun. Dock kan mitt hår dragit åt sig lite extra då jag slingat det två gånger inom loppet av två månader.
  10 gillar
  • för 30 månader sedan
   Jättefin färg!
   Gilla
 • igår 19:56

  Grön ton?

  Har denna, likt revlons färgbomb, någon tendens att ge grön missfärgning?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Rått blond utväxt!

  Hej! Jag har råttblond utväxt & söker en toning som kommer göra hela mitt hår mer likt min utväxt. Vill att toningen ska vara ganska kall! Skulle ni rekommendera denna eller någon annan?
  (Har ljusblondt kallt hår)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Sara. Tyvärr tror jag inte att en toning kommer att vara stark nog för att ljusa upp din utväxt till samma nyans som resterande av ditt hår. Därför skulle jag rekommendera att du bleker utväxten för att få den till rätt ljushetsläge och sedan använda denna toning för att få en kallar nyans och samma på hela ditt hår 🙂
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Yellow/Orange

  Hej, I have had a balayage done on my dark hair but some of the pieces have turned out yellow/orange which number of the revlon colour do you recommend 7.12 - 7.1 or 8.12?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hi!
   Yes i also recommend that you start to try a silverschampoo for dark hair, lyko.se/fudge/fudge-cool-brunetteshampoo-250ml. I think that your hair is darker then 8.21 so that one would not make any difference. :)
   1 gillar
 • för 9 månader sedan

  Hjälp

  Bilder nedanför. Har slingat håret i Turkiet och de blev sådär haha. Sa att jag ville ha toning i efter de blekta slingorna men de sa han inte behövdes. Nu vill jag lägga en toning på detta. Gör inget om de blir lite mörkare. Men vill inte bli guldig. Skulle 8.12 funka på mig eller blir den alldeles för mörk? Håret är inte gult men de är randigt som en zebra. Känns inte bra 🙈🙈 längderna är bättre än botten. Hade blekta slingor på längderna sedan tidigare. Vad kan jag göra nu 😪😪
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  😊

  Hej undrar hur länge färgen håller i?
  Färgade mitt ljusa hår men fick en jätte fult kall brun/grön färg blev inte alls fint! Nu undrar jag hur länge det håller eller när färgen tvättas ur.
  Gilla

Revlon
Young Color Excel
Toningsfärg 8.12

4 Betyg
159:-Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Toningsfärg utan ammoniak som är framtagen för att skapa mjuka, eleganta och harmoniska färger. Intensiv som en äkta färg & diskret som en uppfriskande toning.

Räcker till två behandlingar.

Mild formula med vårdande ingredienser som skyddar och ger näring åt håret under behandlingen och gör det mjukt, friskt och glänsande. 

47 unika färger att välja mellan.

Innehåller: 
2 x 70 ml YCE Energizer (3%) & 70 ml färg och handskar.

Köps ofta tillsammans

458:-
477:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter