Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 3 betyg
0
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 5 dagar sedan

  Älskar

  Ja, jag kan bara starkt rekommendera dessa toningar!
  Superbra :D
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Fantastisk beige/askblond 9.12

  Ljusblond ton med askiga pigment som verkligen ger en supersnygg naturlig blond ton. Den där askiga, naturliga looken så många önskar just nu! Tänk på att det är en ljus toning och att den inte ljusar upp, så att vara riktigt ljus blond under är en förutsättning för att toningen ska sätta sig!
  1 gillar
 • för 10 månader sedan

  Höll ej 20 tvättar som lovat

  Hej! Köpte just denna 9.12 i butik och älskade resultatet dock försvann färgen efter bara två tvättar så tänkte att det inte bet ordentligt på mitt blonda hår så jag la i en till toning av samma men även den försvann efter två tvättar. Så jag undrar om exakt denna nyans finns i en färg? Eller om jag ska ta en mörkare nyans?
  Mvh Emilia
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 10 månader sedan
   Hej Emilia! du kan absolut prova 8,01.Varför jag länkade de jag gjorde var för att ditt hår hade blivit så pass "mörkt" av en toning med ljuhetsläge 9. Jag länkade då färger som hade liknande nyans och ljushetläge då ditt hår ändå verkar dra åt sig och bli mörkare än bilderna visar.
   Gilla
 • för 12 månader sedan

  Dämpa blekning

  Hej! Jag blekte bara utväxten idag och det blev väldigt ljust. Längderna är också väldigt blonda men slingade så de upplevs inte så fejk. Jag skulle vilja dämpa ner blekningen lite på ett så skonsamt och riskfritt sätt som möjligt och undrar om det då är toning som är rätt väg? Har för längesen använt revlons färgbomb 1002 och 931 men det verkar som om personer med blekt hår riskerar att bli gröna i håret av dem nuförtiden och det vill jag ju inte. Jag önskar tips på en ljus kall beige färg (om det går att åtstadkomma på blekt hår). Eller är det ett bättre alternativ att slinga utväxten och längderna med en mellanblond färg?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 11 månader sedan
   Hej Emelie! 1002 tar bort gula nyanser och 931 ger en ljusbeige nyans. Så vill du tona ner det lite så är 931 mitt tips.
   Gilla
 • för 12 månader sedan

  9.12 eller 8.01?

  Hej! Jag tänkte testa nyans 9.12 eller 8.01, hur kommer resultatet bli på min hårfärg (se bild)? Jag har sen tidigare en bayalage som inte är så askig längre, och min egna hårfärg syns på utväxten (vet inte riktigt vad jag har för hårfärg, känns som mörkblond som blir ljusare under sommaren av solen). Nu är målet att få en relativt jämn färg eller fin övergång mellan det ljusblonda och mörkblonda. Kommer min mörkare hårfärg kunna bli ljusare av 9.12, och hur mörkt blir mitt hår av 8.01 (blir den mörkare än på bilden?) samt finns det risk för att någon av toningarna gör mitt hår grönt eller gult? Eller ska jag testa någon annan nyans? Tack på förhand!
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 12 månader sedan
   Hej Diana! 9,12 kommer inte att göra så mycket skillnad på din normala hårfärg och det finns en liten risk att den kan gå åt det gröna i nyansen. 8.01 är mer lik din egen färg och kommer att ge ett kallt resultat på längderna. Kan kanske bli något mörkare från början men den ljusnar eftersom.
   Gilla

Revlon
Young Color Excel
Toningsfärg 9.12

3 Betyg
149:-Rek. pris 199:-

Toningsfärg utan ammoniak som är framtagen för att skapa mjuka, eleganta och harmoniska färger. Intensiv som en äkta färg & diskret som en uppfriskande toning.

Räcker till två behandlingar.

Mild formula med vårdande ingredienser som skyddar och ger näring åt håret under behandlingen och gör det mjukt, friskt och glänsande. 

47 unika färger att välja mellan.

Innehåller: 
2 x 70 ml YCE Energizer (3%) & 70 ml färg och handskar.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019