Revolution Skincare

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Revolution Skincare
Blemish Set 3x30 ml

Bli först med att betygsätta produkten
315:-
Förvisa fläckar med vår breakout-kampstrio allt i ett set.
Dessa produkter är vår trestegsrutin för en fläckfri hud.
Målriktad Blemish Serum 2% salicylsyra: formulerad med en mycket effektiv blandning av hudvänliga ingredienser, Witch Hazel (för att lugna huden och minska överskottet av olja), och 2% salicylsyra (en BHA Beta-Hydroxy Acid för att attackera utbrott, förstorade porer och blackheads), detta lätta och oljefria serum är tillräckligt skonsamt för vardagligt bruk och kan appliceras i ett tunt lager under foundation och concealer för att hjälpa till att ta itu med fläckar medan du fortsätter med din dag.
Målriktad Overnight Blemish Target Lotion: Denna dubbelriktade rosa lösning tar sig an aktiva fläckar med en mycket effektiv blandning av hudvänliga ingredienser: Salicylsyra (en Beta-hydroxysyra som är känd för behandling av förstorade porer och blackheads), Zinkoxid (antiinflammatorisk) ) och Calamine (hjälper till att lugna irriterad hud). Applicera direkt på drabbade områden för att torka bort orenheter och bekämpa aktiva utbrott.
Overnight Blemish Lotion: Låt denna göra jobbet när du sover.formulerad med hårt arbetande ingredienser för att minska inflammation och förhindra framtida utbrott.

3x30 ml
  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    2767-226-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter