1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 4 betyg
0
0
0
0
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Yayyyy

  Åååh va kul att ni börjat sälja dessa serum! Har tidigare köpt dem på Normal och jag älskar dem. Extremt prisvärda och innehåller höga halter av de ingredienser man är ute efter. Uppskattar också att varje produkt fokuserar på en specifik ingrediens och att det så tydligt framgår vad ingredienserna gör och vilka man kan kombinera osv så att man kan köpa många olika serum (utan att det blir för dyrt) och skräddarsy sin rutin. Som the ordinary fast lättare att förstå!

  #tävling
  5 gillar
 • för 4 veckor sedan

  .

  Hur kan denna bara kosta 59 kr?? Och 5% dessutom. Man blir lite misstänksam 🤔
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 veckor sedan
   Hej Sofia 🌺 Det är det rek. priset vi fått från leverantören. Jag kan tyvärr inte svara på deras prissättningsstrategi. Men du kan kontakta dom på revoxb77.com/contacto/ Vi har ingen anledning att tro att dom skulle luras angående innehållet. Ha en fin dag 🤩
   2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Reaktiv hy

  Hej!
  Det står överallt att det är bra att använda hyaluronsyra, för att behålla fukten i huden. Jag provade The ordinarys o reagerade mycket o har inte kunnat använda den. Finns det något alternativ, som fungerar på samma sätt, eller ska jag prova denna igen? Är röd på kinderna o känslig vid ögonvrån och näsvingarna.

  Tack på förhand!
  / Susanne
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Susanne 🙂 Återkom gärna med lite mer information kring din hudtyp och vad du använder för hudvårdande produkter i övrigt. Så ska vi hjälpa dig vidare med en passande produkt ✨
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  REVUELE REVOX JUST Hyaluronic Acid

  Hej jag har beställt REVUELE
  REVOX JUST
  Hyaluronic Acid. Jag har supertorr hy o jag hoppas sååå att detta ska hjälpa min hy lite, är det nåt man ska tänka på hur man applicerar den eller nåt tips på hur man får ut bästa resultatet av den?
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Piggi 😊 Använd den mellan cleanser och kräm/olja både morgon och kväll. Tänk på att det räcker med 3-4 droppar till hela ansiktet. Lycka till 💐
   1 gillar

REVUELE
REVOX JUST
Hyaluronic Acid 30 ml

4 Betyg
59:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
REVOX JUST Hyaluronsyra

Hyaluronsyra (HA) är ett ämne, som finns naturligt i huden, och som binder vatten och hjälper till med att hålla huden fuktig och fyllig. Molekylen binder tusen gånger sin egen vikt i vatten och håller inte bara fukten i huden, men förebygger också fuktförlust. Den håller huden fuktig dagen igenom. Hyaluronsyra återställer hudens naturlige barriär och reducerar ålderstecken för en mera slät och klar hy med det samme. produkten är riktat mot torr hud, fina linjer och rynkor. Kombinera med olika JUST-produkter för en komplett skönhetsrutin.
Varning: Kombinera inte med JUST Glykolsyra, då syran kan reducera produktens effekt. Individuell intolerans mot produkten är möjlig. Sluta använda produkten i händelse av obehag.

Användning: Applicera 4-5 dropparvarje morgon på rengjord hud och massera lätt, tills de är absorberat.

30 ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2680-100-0030

Köps ofta tillsammans

118:-
207:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter