Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rexona Clear Aqua Crystal Deo Roll-On 50ml

1 Betyg
29:-Rek. pris 39:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Rexona Clear Aqua Crystal Deo Roll-On
Rexona Clear Aqua är den idealiska lösningen för alla, som gillar att använda mörka färger. Rexona, med sin friska doft, minskar vita märken som en annan deoderant skulle lämna efter sig på mörka kläder. Clear Aqua ger sig en säker och fräsch känsla hela dagen. Den erbjuder inte bara 24timmars skydd, men den skyddar ocksådina kläder från vita märken.

50ml
 • Kategori:Roll-on
 • Artikelnummer:
  1340-305-0050
2 användarbilder
Rexona

Köps ofta tillsammans

Rexona Clear Aqua Crystal Deo Roll-On 50ml
HH Simonsen Wet Brush Turkos
Pris för allt
128:-

Köps ofta tillsammans

Rexona Clear Aqua Crystal Deo Roll-On 50ml
Moroccanoil Hydrating Duo 2x500ml
Mr Bear Family Beard Brew Woodland
Pris för allt
747:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

1.0

Baserat på 1 betyg
1
0
0
0
0
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 månader sedan

  Neeej :(

  Jag gillar Rexona. Eller, jag HAR gillat Rexona. Tills jag träffade på denna produkten. Jag kanske fick ett måndagsexemplar, vad vet jag. Den var inte bra iallafall.

  Köpte den pga god doft. Men vad är detta tjafs om att den ska vara en antiperspirant i 48 TIMMAR!!! Vet ni hur länge det är?! Det är ju flera dygn! (iallafall två) Och VARFÖR ska Rexona Motionsense Invisible Aqua hålla på och tjata om att den ska hålla mig svett -och doftfri i flera dygn då den inte ens klara 4 timmar!?

  Jag är inte speciellt mobil just nu. Jag går lite promenader, that’s about it. Det ska väl en ”träningsdeodorant” klara?! Men nej. Jag stinker svett efter bara några timmar. Värre än när jag är utan deo faktiskt, underligt nog. Jag har ändå gett denna två veckors test, så jag vet vad jag snackar om.

  Iallafall. Grejen med denna är att den inte ska fläcka ner kläder. NEJ! GREJEN MED DENNA ÄR ATT DET SKA VARA EN DEODORANT! Det känns som att de (tillverkarna) har lagt all krut på att få fram en sås som inte blir vit på svarta kläder istället för att hindra svett från att stinka – VILKET ÄR POÄNGEN!

  Jag måste nu köpa en ny deo och jag har bara använt Desti och sådana utan doft på senaste. Har DU något fool-proof deo-tips till mig? Skriv i kommentarerna och jag (kanske) är dig evigt tacksam! 🙂
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018