Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 5 månader sedan

  Love this spray!

  Har jobbat med rica produkter tidigare och denna sprayen är så smidig. Avsedd mest för brazilian då det är en känslig zon och kan därför även användas på hela kroppen. Själv har jag känslig hud och efter vaxning blir denna perfekt även på ben,axiler, överläpp, ansikte u name it. Dryg också!
  1 gillar
 • för 10 månader sedan

  Brasilian vax

  Får man använda den även för ansikte?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 10 månader sedan
   Hej! Denna olja är anpassad för brasiliansk vaxning så skulle rekommendera att använda en speciell för ansiktet.
   Gilla

RICA
Efterbehandlingslotion Avocadoolja 250 ml

1 Betyg
179:-

Efterbehandlings-lotion Avocadoolja. Svalkar och lugnar efter vaxning.Speciellt anpassat för “brasiliansk vaxning” Efterbehandlingslotion med avocado-olja. Återuppbyggande och lugnande. Tar bort allt överskott av vax och återuppbygger och lugnar huden efter vaxning. Denna lotion absorberas genast av huden och ger en skön känsla.

250ml

Ett bra vax tar effektivt bort oönskat hår samtidigt som huden lämnas mjuk, slät och elastisk.
Med Rica är detta möjligt, då det är ett milt vax, samtidigt som det är utvecklat att fästa på hår, men inte på hud. Dessa egenskaper har vaxet tack vare en unik sammansättning av kåda kombinerad med närande och mjukgörande oljor samt bivax. Bivax är ett sekret från “Apis Mellifica”, det bi som producerar honung. Detta vax utvinns från honungskakan idag på samma sätt som förr i tiden, genom att doppa ner dem i hett vatten. Vaxet flyter då upp till ytan och samlas upp. Bivaxet innehåller små mängder pollen samt framför allt Propolis (kittvax). I Propolis finns ämnen som gör det antibakteriellt. Propolis kan också döda, eller förhindra tillväxt av vissa svampar. Kittvax har tillskrivits, och tillskrivs, många olika egenskaper. Vanligast är läkning av sår.

 • Kategori:Vaxning
 • Artikelnummer:
  1540-126-0250

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019