Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Rich
Hair Care Volumising Texture Shake 145 ml

Bli först med att betygsätta produkten
189:-
Beskrivning
Ingredienser
RICH Volumising Texture Shake är en transparent och lätt texturspray i flytande form som vid kontakt med håret omvandlas till puder som ger omedelbar textur och volym. Samtidigt som du får en illusion av ett tjockare och fylligare hår.

RICH Texture Shake fungerar på alla hårtyper. Den ger textur till lockigt hår, volym till fint och kraftlöst hår eller stadga och kontroll till kort hår. Sprayen är berikad med hydrolyserat keratin och hydrolyserat veteprotein som hjälper till att stärka, vårda och återuppbygga håret, Hydrolyserat sojaprotein som förbättrar hårets textur och Hydrolyserat majsprotein som mjukar upp och adderar exceptionell glans till håret.

Användning: Skaka flaskan väl innan användning. Spraya i torrt hår med fokus på rötterna för volym och i längderna för ökad textur. Fortsätt att applicera produkten under tiden du stylar ditt hår, sprayen kan användas under hela processen fram tills det att du har uppnått önskad frisyr. Undvik kontakt med ögonen. Om du får produkten i ögonen, skölj noggrant med vatten.

Fri från Parabener och Sodium chloride.

145ml
  • Kategori:Volym
  • Artikelnummer:
    1511-142-0145

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter