2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 4 betyg
0
1
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  Luktar väldigt starkt

  Själv har jag inget luktsinne men tog på den här handkrämen som jag har som en liten provtub hemma! Min sambo undrade vad det var som luktade så starkt och associerade till luktsuddigum eller nåt liknande som fanns när vi var små!
  Det var mina händer som luktade sniffade han sig till!
  Själva effekten av handkrämen är det inget fel på utan den går in i huden och händerna känns som nya men gillar inte att det ska dofta starkt om saker jag tar på mig ! Dels för att jag inte vet hur jag luktar och för att jag lätt får huvudvärk av starka dofter och tänker på andra runtom mig som kanske är allergiska! #tävling
  4 gillar
  • för 3 månader sedan
   Hej Josefine! Jag använder ris vatten just nu i ansiktet morgon och kväll och det verkar min hud gilla! Tycker porerna drar ihop sig och att huden ser jämnare ut och blir mera balanserad! Det är säkert olika på hud det med hur det funkar! Jag har även testat en period i håret och vet inte riktigt vad jag ska svara på det ?? Tror att jag skulle ha kört en längre period kanske och utvärderat men det rann ut i sanden...Tyckte nog att håret kändes lite "kraftigare" efter tvätt! Jag använde det som en kur innan jag tvättade håret! Jag har lite svårt att klara mig utan schampo men använder då sulfatfritt!! Det kliar annars så dant om jag bara använder balsammetoden vilket är synd! Jag tycker det är intressant att försöka hitta produkter som innehåller så mycket naturligt som möjligt ! Jag är ingen expert men jag gillar också att göra egna recept som jag funnit på Youtube eller google som kan användas på hela kroppen och i håret!
   2 gillar

Rituals
The Ritual Of Ayurveda
Hand Balm 70 ml

4 Betyg
110:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Detta exklusiva handbalm innehåller över 95% ingredienser av naturligt ursprung och har utvecklats speciellt för att återfukta och mjukgöra torra händer. Det är berikat med mjukgörande sötmandelolja och lugnande indisk ros som ger näring åt händerna och gör dem silkeslena.

70 ml
 • Kategori:Handvård
 • Artikelnummer:
  1808-607-0070

Köps ofta tillsammans

220:-
400:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter