Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Rituals
The Ritual Of Samurai
Face 24h Active Hydration Face Cream 50 ml

Bli först med att betygsätta produkten
315:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
53:10Rek. pris 59:-
Beskrivning
Ingredienser
Återfuktande gelkräm för ansiktet med naturliga ingredienser som återfuktar huden intensivt hela dagen. Lätt konsistens som inte kladdar, som absorberas lätt och som ger huden en matt finish och ny energi. Gelkräm med de kraftfullaste naturliga ingredienserna som återfuktar huden och motverkar en stram, obehaglig och torr känsla.

Egenskaper:
Gelkräm med många användningsområden som återfuktar huden på djupet under 24 timmar samtidigt som den bidrar till att avlägsna luftföroreningarnas negativa effekter. Resultatet är att huden ser återfuktad och ungdomlig ut hela dagen. Huden förblir återfuktad hela dagen tack vare att krämen bildar ett fuktlager. Det har aldrig varit lättare att få en fräsch hud. Ditt vektyg för att motverka stadens luftföroreningar och stress.

VAD INNEHÅLLER DEN OCH VARFÖR?
Wakame-kelp är en kraftfull källa till mineraler och vitaminer som sägs ha stimulerande och antiinflammatoriska egenskaper. Den har en återfuktande och antioxiderande effekt på huden.

Sake är rikt på enzymer som skonsamt exfolierar det yttre skiktet samtidigt som hudens fuktbarriär upprätthålls. Det verkar också antioxiderande och bidrar till att bevara hudens naturliga barriär mot yttre miljöpåverkan.

Ashitaba betyder ”morgondagens blad” eftersom nya blad växer ut nästa dag även om man plockar dem. Det är fullt av naturliga antioxidanter och bidrar till att skydda mot UV-strålningens negativa effekter.

50 ml
  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1808-451-0050

Köps ofta tillsammans

410:-
505:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter