Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 4 betyg
0
0
0
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Toppen!

  Älskar alla duschskum från Rituals! Jag har köpt dem om och om igen under flera års tid och har alltid en flaska i duschen. Det ger ett perfekt lödder och funkar toppen att använda både som duschkräm och som skum när man rakar benen. Skummet har en härlig formula som känns lyxig och jag gillar att de olika dofterna tillför något alldeles extra. Ritual of hamam är min favorit eftersom den är väldigt fräsch och ger lite spa-känsla hemma. En flaska räcker dessutom väldigt länge så den är helt klart prisvärd. En solklar fempoängare enligt mig! #tävling
  3 gillar
 • för 3 månader sedan

  Spa dusch för män & Kvinnor

  När man säger ”unisex” ryggar säkert många tillbaka. Betryggande nog kan Jag säga att de flesta nog känt den lugna & avslappnande doften från ett spa. Precis så luktar hammam serien. Till spa går både män och kvinnor och ingen klagar på lukten där eftersom den är fantastisk!

  Uppfriskande fräsch eukaluptus som har goda egenskaper på luftvägar samt luktar ”rent” tillsammans med rosmarin som Tillsätter en grön och lugnande doft.

  Rekommenderas till avslappnande dusch / svalkande sommardusch eller uppfräschade dusch efter gymmet! #tävling
  3 gillar

Rituals
The Ritual Of Hammam
Foaming Shower Gel duschskum 200 ml

4 Betyg
80:75Rek. pris 95:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Duschskum med uppfriskande Eukalyptus och revitaliserande Rosmarin. Rikt vårdande skum med en renande, uppfriskande doft för en mycket behaglig och mjuk rengöring. Hammam duschskum kombinerar de väldoftande och revitaliserande egenskaperna från uppfriskande Eukalyptus och Rosmarin.

200ml

Köps ofta tillsammans

170:-
274:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter