1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 3 betyg
0
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Härlig!

  Gillar skumrengöring bäst och den här är verkligen härlig, lätt och skummar inte för mycket. Även här lyckas rituals med en underbar doft! Ett extra plus är att förpackningarna är väldigt fina och pryder badrummet! Här tillsammans med den sköna oljan 🙂
  4 gillar

Rituals
The Ritual Of Namasté
The Ritual Of Namasté Gentle Cleansing Foam 150 ml

3 Betyg
135:-
Beskrivning
Ingredienser
Lätt rengöringsskum som hjälper till att lugna och återställa hudens balans. Lätt rengöringsskum tar bort orenheter, smink och överskottsolja. Skummet ger en pordjup rengöring, och efterlämnar en uppfriskad, lugn och återfuktad känsla. Det hjälper till att skydda huden mot klimatpåverkan. Helig Lotus är symbolen för renhet, skönhet och vishet. Moringaträdet är det indiska mirakelträdet som är känt för sina återfuktande egenskaper. Kombinationen av aktiva ingredienser hjälper till att rena och rengöra huden, bekämpar föroreningar varje dag och efterlämnar en lugn och uppfriskad hy. Normal, torr eller känslig hy.

Applicera morgon och kväll genom att massera rengöringsskummet försiktigt över torrt ansikte och torr hals. Skölj med ljummet vatten. Tips: använd en varm tvättlapp för att ta bort formulan.

150ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019