Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Helt enkelt jättebra

  Den här ansiktsmasken är min räddare i nöden. Jag har en problemhy kan man säga som är väldigt torr och flagnar av. Misstänker att jag har eksem. Samtidigt som jag lätt får pormaskar och en del finnar. Upplever att den här ansiktsmasken hjälper mig att bli återfuktad och slippa flagnandet samtidigt som den verkar på pormaskarna. Som ni förstår är det otroligt svårt att få en fin sminkbas på min hy men den blir perfekt efter varje gång jag lagt den här masken. Den är helt otroligt dryg dessutom. Syns knappt att jag använt något av den men haft den på säkert 15 ggr 😃 #tävling
  2 gillar
 • för 10 månader sedan

  Fantastisk!

  Så skön mask, huden får verkligen ett underbart glow! #tävling
  1 gillar

Rituals
The Ritual Of Namasté
Glow Mask 50 ml

3 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Ansiktsmask som bidrar till en hy som utstrålar lyster. Denna exklusiva ansiktsmask för ökad lyster, innehållande naturlig AHA, är designad för att öka cellomsättningen och boosta hudens lyster. Masken exfolierar huden och gör den mjukare, renare och mer strålande. Holy Lotus är en symbol för renlighet, skönhet och visdom. Symbolen är känd för sina mjukgörande och vårdande egenskaper. Saffransblomma, det röda guldet i östern, är känd för sina antioxidanter och anti-rynk egenskaper. Naturlig AHA tar bort döda hudceller och bidrar till att cellerna förnyas. Denna unika kombination hjälper till att skapa pånyttfödelse av huden och gör den strålande vacker. För alla hudtyper. Maskens konsistens är till en början persikofärgad men blir vit när den masseras in på hyn.

Använd rengöring innan masken för att skapa din egen spa-stund. Efter rengöring, applicera masken på torr hy och massera in under några sekunder (masken blir då vit). Låt masken verka i 10-20 minuter. Efteråt, stänk lite vatten i ansiktet och massera in masken på hyn igen. Såsmåningom, skölj av masken helt med varmt vatten.

50ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019