17 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 12 betyg
0
0
0
9
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Huden känns både ren och len.

  Har provat på ett kit från The Ritual of Namasté - Ultimate Glowing Skin Ritual.
  Micellar Water är den första av produkterna. Min första reaktion är att den doftar ljuvligt!
  Använder den på morgonen innan jag smörjer in mig och min hy känns uppfriskande och fräsch! Huden känns både ren och len.
  Jag blir inte torr i huden som jag annars lätt blir av liknande produkter.
  Tar även bort mitt smink med det, har haft väldigt minimalt sådant senaste veckorna så har ingen erfarenhet av stora mängder av smink.
  Prova gärna på den här, jag hoppas att du blir lika nöjd som jag.

  #Lykoinflutester #rituals #tävling

  + 1

  5 gillar
 • för 4 månader sedan

  Ger glow som den lovar!

  Jag har testat detta Micellar Water som en del av ett kit från The Ritual of Namasté - Ultimat Glow Skin Ritual.

  Jag tycker att produkten doftar underbart och somrigt. Den känns krämig och len mot huden även om det är ett ansiktsvatten.

  Jag använder den för rengöring av ansiktet när jag inte har något eller endast lättare smink. Och jag tycker den rengör bra, dock behöver man komplettera med annan rengöring för ögonsmink. Jag känner verkligen av ett extra glow efter att ha använt denna, och vem vill inte ha det nu till sommaren?

  Rekommenderar varmt att prova denna tillsammans med radiance anti-aging serum och day cream från samma glow-serie!

  #lykoinflutester #rituals
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Jätteskön!

  Rituals The rituals of Namaste’ brukar jag rengöra ansiktet med på morgonen. Huden känns ren och fräsch och jag känner mig redo att börja en ny dag.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Älskar den här!

  Kan inte ge något annat betyg än 5 stjärnor. Tycker den har allt; den luktar fräscht, den svider inte och den tar bort alla makeup-rester! Använder den både på morgonen för att ta bort överflödigt smink efter applicering, och på kvällen för att få bort det sista av sminket och andra orenheter. Det bästa är att den inte behöver tvättas bort, och känns inte som en hinna över ansiktet efter man använt den. Pumpen gör den lätt att applicera på en bomullsrondell också. Tycker den är fantastisk, helt enkelt!
  Kommer absolut att köpa igen.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Rimlig produkt!

  Jag upplevde Rituals of Namastes micellärvatten som ett väldigt behagligt avslut på min ansiktstvätts-rutin. Den lämnade mitt ansikte aningen mer glödande och återfuktande och luktade väldigt behagligt. Men med så torr hud som jag tyvärr har så var den även en gnutta uttorkande, så fick passa på att smörja in ansiktet fort efter så att ansiktet inte skulle hinna strama. Med det sagt så är jag ett extremfall, och jag tror micellärvattnet är ett otroligt bra alternativ för en mer normal till fet hy.

  Micellärvattnet kunde ta bort rester av mitt smink- som blev kvar efter en slarvigare tvätt. Jag skulle inte ersätta mina sminkbortagningar med detta, men i mitt fall snackar jag om tunga ögonskuggor och dylikt. Funkar bättre med lättare smink. Så i helhet en väldigt stabil produkt, gör jobbet den utlovar! (Men inte helt 100 för en atopisk hud!)

  #Lykoinflutester #rituals
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Återfuktande och lystergivande

  Det har varit en påfrestande vinter för huden med väderomväxlingar från blött och fuktigt till iskallt och torrt hela tiden. De snabba svängarna tillsammans med blåsten vid kusten och det norrländska mörkret har gjort att min hy känns trött och trist. Därför passar det perfekt med ett glow-kit nu när våren börjar göra entré! Jag har provat micellar water tillsammans med anti-aging serum och anti-aging daycream. Visserligen är jag bara 20 år och har inte så åldrar hud ännu, men lyster och spänst skadar ju aldrig!

  Jag har just nu ganska obalanserad och oren hud med en del finnar i pannan. Därför tycker jag att det är bra med ett renande ansiktsvatten som tar bort de sista orenheterna. Trots att jag tvättar ansiktet med en ”vanlig” rengöring innan blir bomullspaden nästan grå av smutsen som uppenbarligen ändå finns kvar. Vattnet är inte uttorkande som vanligt vatten utan man känner sig återfuktad efteråt. Redan efter det här stegetkan man se att huden matas med lyster. Den luktar fräscht och blommigt och man behöver inte så mycket av produkten = räcker länge!

  #lykoinflutester #rituals

  + 2

  4 gillar

Rituals
The Ritual Of Namasté
Micellar Water 250 ml

12 Betyg
108:-Rek. pris 135:-
Beskrivning
Ingredienser
Mjuk, vattenliknande micellär rengöringsformula. Tvålfritt 3-i-1 micellärt vatten som rengör, tonar och tar bort smink och orenheter och förorenande partiklar i ett steg. Formulan behöver inte tvättas bort och ger huden en ren, återfuktad, förnyad och tonad känsla utan stramhet eller torrhet. Helig Lotus är symbolen för renhet, skönhet och vishet. Indisk Ros har ansetts vara en symbol för skönhet och kärlek, och dess vatten används allmänt för sina återfuktande egenskaper. Kombinationen av aktiva ingredienser efterlämnar en ren och uppfriskad hy. För alla hudtyper.

Använd morgon och kväll på en bomullsrondell och torka försiktigt ansikte, ögon och läppar. Upprepa tills bomullsrondellen ser ren ut. Du behöver inte skölja. Kom ihåg att ta bort ditt smink varje kväll för att låta huden andas och återhämta sig.

250ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter