Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

RMS Beauty
Madeira Bronzer

Bli först med att betygsätta produkten
480:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Dessa silkiga, mjuka highlighters i form av ett pressat puder utmanar traditionella highlighters i puderform samtidigt som de mjukgör huden. Baserade på naturliga mineralpigment av finaste kvalité, som inte torkar ut huden, tar de fram det bästa i din hy genom att ge den en lyxig, naturlig, ljusreflekterande finish.
RMS Beautys pressade puder exponeras inte för värme vid tillverkningen, detta för att bevara de naturliga ingrediensernas integritet och undvika att de torkar ut huden. Förutom att använda sig av de allra finaste mineralerna, så innehåller Luminizing Powders vildskördad buritiolja från Brasilien (känd för att vara naturens rikaste källa på betakaroten) samt squalane, som mjukgör och när huden så resultat blir därför aldrig torrt eller pudrigt.

Grande Dame: en sensuell champagnefärg som ger en naturlig lyster och lämpar sig väl för strobing. Midnight Hour: ger en rosé-guldig lyster till huden. Madeira Bronzer: ger en naturligt solkysst färg med lyster. Luminizing Powders är inspirerade av RMS Beautys produkter: magic luminizer (grande dame), master mixer (midnight hour) och buriti bronzer (madeira bronzer).

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter