Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

RMS Beauty Enchanted Moonlight EM-64

1 Betyg
179:-Rek. pris 229:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Swift Eye Shadow – Enchanted Moonlight EM-64 från RMS Beauty är en ekologisk och pressad puderögonskugga i en brunaktig, plommonfärgad lätt skimrande ton. Utvecklad för dig som gillar puderskuggor mer än skuggor i krämform. RMS Beauty Swift Shadows är enkla att applicera och du kan enkelt avgöra hur dramatisk effekt du vill ha genom att lägga på fler lager. Skuggorna innehåller branschens bästa mineralpigment. Även Buritiolja och ekologisk jojobaolja som gör att Swift Shadow inte torkar ut ditt ögonlock. Till skillnad från andra puderögonskuggor, är Swift skuggorna inte bakade, vilket gör att de inte utsatts för värmeexponering och därför förlorar inte ingredienserna sin ursprungliga effektivitet.

3g
5 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3

Baserat på 1 betyg
0
0
1
0
0
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  RMS Enchanted Moonlight nr 68

  "Enchanted Moonlight" nr 68 är en kall, djup, lilablå ögonskugga. Den kommer i en liten vit något trögöppnad dosa - när jag väl får upp locket glider mitt ena finger ALLTID ned i skuggan - så irriterande. Drar av en stjärna enbart för det. Torr skugga blir matt, väldigt svag i färgen och faller av fort. Använd med blöt pensel blir den mkt intensiv i färgen och får en metallic lyster. Att skuggan faller av när den används torr är rätt irriterande och för mig hände det både med och utan primer + setting powder. Jag har torr hy, numera s k mogen hy med nålfina, sminkförstörande rynkor, men jag har fortfarande rätt oljiga ögonlock. I kombination med att mina ögon är djupt liggande, tätt sittande och dessutom pga ålder börjar få hängande ögonlock/hooded eyes, är det ngt av en utmaning numera att få sminket att inte bara fastna där jag vill, utan också sitta kvar mer än ngn timme!
  Bästa resultatet med Enchanted Moonlight nr 68 fick jag med en primer och setting powder, sedan applicerade jag skuggan med en rätt platt, fast borste /pensel fuktad med vatten innan jag pressade den horisontellt ned i dosan för att få upp färg och undvika smul. Det blev då inte direkt ngn diskret vardagsmakeup.
  När jag var helt klar med ögonen inkl eyeliner och mascara, fixerade jag det hela med att lätt trycka en blöt men urvriden bomullsrondell mot ögonområdet (gammalt 80-talstrick!). Sedan satt allt ca 8 h och det var jag nöjd med. Jag har känsliga ögon så det är viktigt att jag slipper sminkpartiklar i ögat. Skuggan var litet svårare att få bort än mina andra ekoskuggor. Med tanke på att den är riktad till framförallt personer som inte längre har ung och slät hy var jag inte superimponerad. Priset är också väl högt.
  Bilderna: övrig ögonmakeup: Lily Lolos ögonskugga "Eye Candy",ögonprimer Ofra Cosmetics Eye Gel Primer, eyeliner Isadora Perfect Eye Contour 39 Deep Grey, Lily Lolo Natural Mascara i svart. Färgutstrykning av torr (t vänster) och våt Enchanted Moonlight.

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018