4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 6 betyg
0
0
2
0
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Demure - snygg, blek rosa perfekt för mkt ljus hy! Beloved - friskt röd!

  "Demure" ser inte så mycket ut för världen i den lilla glasburken: jag undrade hur den här tuggumifärgade/laxrosa saken skulle kunna passa mig som har väldigt kalla färger! Men på kinden blev den som förbytt och förvandlades till en klassisk blekt rosa, som ljus nyponros ungefär. Ser väldigt naturligt ut - som om man har fått rosor på kinderna av frisk luft. Tror att den även kan passa den med varm underton så länge huden är ljus. Superlätt att applicera med fingrarna och så skön för torr, mogen hy! Helt oparfymerad som alla Rms Beautys produkter och smakar eller luktar inget heller (vilket en del oparfymerat gör). Mkt pigmenrik, behövs bara lite. Trots det höga priset är den mkt prisvärd. Den är nämligen otroligt dryg, syns inte på min att jag använt den ett tag så burken kommer att räcka i flera år - om inte produkten blir dålig innan dess, förstås. På läpparna blir Demure inte snygg på mig - kanske för att jag har väldigt röda läppar av mig självt. Den ser då ut som i burken igen: laxrosa och varm ut, konstigt nog. Torkade ut mina läppar men som rouge är det snarare mjukgörande. (På bilden 1+2 ovan har jag RMS Beautys Uncoverup #00# som foundation och Lily Lolos läppstift Romantic Rose.)
  "Beloved" å andra sidan är klarröd, inte lika mörk på de bilder jag sett utan just en medelstark röd utan tydlig underton. Ser mkt varmare ut när jag testar den på insidan av handleden. På kinden ser den snarare kall ut på mig, ger ett litet friskt och sportigt intryck först men tycker att den bleknade efter ett par timmar. Väldigt pigmentrik först men är nog aningens glansigare än rosa Demure som är mattare och håller hela dagen. Tror Beloved passar alla med litet starkare färger än jag (dvs de flesta!) och antagligen både dem med kall som med varm underton. På bild 3+4 längst upp syns hudutsrykning av Beloved resp hur den ser ut som rouge på mig. Foundation: RMS Beautys Uncoverup #00# och läppstift Lily Lolos French Flirt. (Tyvärr hamnar bilderna ej som jag placerar dem!)
  4 gillar
  • för 12 månader sedan
   Beloved - friskt röd!
   Sätter in separata bilder här på Beloved eftersom det tyvärr inte går att göra mer än ett inlägg per produkt, oavsett om man vill recensera flera nyanser eller ej. Bild 1: färgutstrykning på Beloved. Bild 2 visar hur den ser ut på ljus hy med kall underton. Dagsljuset gör mig mörkare än vad jag är. Foundation: RMS Beautys #00#, läppstift Lily Lolos French Flirt.
   Gilla
 • för 21 månader sedan

  Bäst som rouge

  Jag är rödhårig med väldigt blek hud och köpte Smile. Det blir ett väldigt naturligt resultat men tycker den funkar bäst som rouge. Inte riktigt prisvärd.
  1 gillar
 • för 21 månader sedan

  Toppenprodukt.

  Bra pigmenterad. Snygg färg. Lättarbetad och blir hur snygg som helst på både läppar och kinder.
  2 gillar

RMS Beauty
Lip2cheek Paradise

6 Betyg
415:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Lip2cheek har en unik formula som återfuktar och skyddar huden, samtidigt som den innehåller rikligt med mineralpigment för att ge en vacker och naturlig finish. De 9 lip2cheek-nyanserna är resultatet av Rose-Marie Swifts 20-åriga erfarenhet av att sminka världens vackraste ansikten. Varje färg består av närande, råa ingredienser och sträcker sig från ungdomliga, skira nyanser till mer intensiva och färgstarka. Färgernas utseende kan variera på vissa dataskärmar, men ser generellt ljusare ut vid applicering på huden.

För bästa resultat på extra torra läppar, lägg ett tunt lager lip & skin balm innan lip2cheek.

Kan även användas som en ögonskugga, men dock ej på alla hudtyper eftersom den kan lägga sig i ögonlocksvecken då den innehåller återfuktande oljor. Curious är en klar och lättburen orange i en gyllene ton.

4g

Köps ofta tillsammans

694:-
1463:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019